Akın İpek'ten Gökçek'e: Yakıştı mı?

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, "teyzemin ve annemin evlerinin duvarını yıkmaya gelmişler" dedi ve ekledi: "Melih Gökçek abi, yakıştı mı sana?"

Akın İpek'ten Gökçek'e: Yakıştı mı?

Şirketlerine hukuksuzca kayyım atanan İpek Ailesi’ne zulüm bitmiyor. Bugün de, Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek ve teyzesinin evinin duvarını yıkmaya geldiler. Skandal haberi Akın İpek, Twitter’dan verdi. İpek, Kameralar ile vinçlerin, teyzesi ve annesinin evinin duvarını yıkmaya geldiğini söyledi. “Yıksınlar” diyen Akın İpek, mazlumluk sınırını çoktan geçtiklerini vurguladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e seslenen Akın İpek, şu ifadeleri kullandı: “Abi, eniştem vefat etmiş, teyzem yalnız bir kadın. Tekin hapiste, annem hastanelik, ben gurbette. Tüm varlığımıza kayyım atanmış. Yirmi yıldır gelip gittiğin yer, abla dediğin insanlar. Her şeyi bırak bir yana, insan olarak soruyorum. Böyle bir zamanda bu yaptığın yakıştı mı sana? Bu aileden iyilikten başka kim ne görmüştür?”  İşte Akın İpek'in o açıklamaları;


Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek’in evinin önündeki duvarının yıkılacağı iddialarına cevap vermiş, Belediye duvarı yıkmak için çalışma olduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ardından algı operasyonu diye inkar ettiği Melek İpek'in evinin duvarı yıkılmaya çalışılmasının görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Melek İpek'in eniştesi Ahmet Metin Hasırcıoğlu, İpek ailesine ait şirketlere kayyım atanması girişimleri esnasında, Gölbaşı'nda oturduğu evin duvarını yıkmak için ölçüm yapmaya gelen Gölbaşı Belediyesi ekipleriyle tartışmıştı. Tartışmadan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Hasırcıoğlu hayatını kaybetmişti.  Cenazede Melek İpek, “Aslan gibi adama onlar sebep oldu.” diyerek ağladı. O GÖRÜNTÜLER - Video

MELEK İPEK’E TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından olan ve ‘Melek Anne’ olarak bilinen Melek İpek, 2013 Şubat’ında İncek’te yaptırıp MEB’e bağışladığı Melek İpek İlkokulu ve Ortaokulu’nun açılış törenine, Melih Gökçek eşi Nevin Gökçek ile katılmıştı. 


Okulun açılış kurdelesini okulu yaptıran Melek İpek ve oğlu Akın İpek’in yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek kesmişti.



Kurdele kesim töreninin ardından okulu gezen Başkan Gökçek, “ Ankara’nın en hayırsever kişilerinden birisi de Melek ablamız, Melek İpek. Allah razı olsun, onun gayretleriyle bu güzel eser burada hizmete girdi. İnşallah vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar yetişir. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuşmuştu.


<< Önceki Haber Akın İpek'ten Gökçek'e: Yakıştı mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER