Akın Öztürk ve Adem Huduti dahil...

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük A Haber'de katıldığı televizyon programında 15 Temmuz'la ilgili tarihi itiraflarda bulundu. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere AKP ve medyası Boğaziçi Köprüsü'nde tankların göründüğü ilk dakikadan itibaren kalkışmayı Hizmet Hareketi'ne yıkmaya çalışırken Küçük darbenin beyin takımındaki generallerin Kemalist olduğunu itiraf etti.

Cem Küçük: Akın Öztürk ve Adem Huduti dahil 15 Temmuz'daki generallerin çoğu Kemalist'ti!


Küçük söze Hürriyet'in 'Karargah rahatsız' manşetini eleştirerek bağladı. Ardından şu anda batı illerindeki kışlalarda hareketlilik olduğunu iddia etti.

"BU BİR CUNTA ÇAĞRISI"

"Nereden bakarsanız bakın 'Karargah rahatsız' demek bir cunta çağrısıdır. Hürriyet'i arayan ya da Hande Fırat'ın aradığı kimse 'Efendim başörtüsü meselesi bize sorulmadı' sana mı soracak sen devletin memurusun ya sana zormak zorunda değil ki sivil irade bir şey yaparken. Erdoğan nereye giderse Akar gitmek zorunda. O başkomutan o da onun memuru. Kim rahatsızmış akılsız Hande Fırat açıklasın. 

"AYDIN DOĞAN DA BİLİYOR"

Peki bu haber niye yapılıyor? Şimdi bu Batı Anadolu tarafında bir hareketlilik var belirli kışlalarda muhtemel Aydın Doğan'da duymuştur bunu. Başörtüsü yasağının kaldırılmasını kaldıramayan ikincisi Suriye'deki operasyona katılmak istemeyen çünkü Türkiye'de general olmak rahattır yani yatarak general olan çok kişi var. Sol Kemalist askerlerin bir kısmı buraya girmek istemiyor. Belirli illerde kışlaların ışıklarının açık kaldığı söyleniyor. 

"15 TEMMUZ'DAKİ GENERALLERİN ÇOĞU KEMALİST'Tİ"

Canan Barlas meseleyi Cemaat'e bağlamak. Cem Küçük işte o noktada tarihi bir itirafta bulundu 15 Temmuz'daki kritik konumdaki generallerin çoğunun Kemalist olduğunu söyledi. 15 Temmuz'un 1 numarası olduğu söylenen Akın Öztürk, 2. Ordu Komutanı Adem Huduti ve İlhan Talu dahil general kadrosunun Kemalist olduğunu anlattı. Ama bu gerçeğe rağmen Cemaat'i suçlamayı ihmal etmedi. Şimdi bu isyan bayrağı açmak isteyen yüzde 10'luk kesim Kemalistler...



<< Önceki Haber Akın Öztürk ve Adem Huduti dahil... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER