AKP’li adaydan şehit ailesine büyük ayıp!

Yerel seçim kampanyalarında ‘sınır’ tanınmıyor. AKP Giresun Belediye başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu şehidin cenaze fotoğrafının altına "Vizyon 2028" sloganını ve adını yazdırıp kampanyasında kullandı. Tepki üzerine fotoğraf kaldırıldı.

SHABER3.COM

Camiler, okullar, devlet binalarında seçim propagandası tam gaz devam ederken, şimdi de şehitler üzerinden kampanya başladı.  Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Giresun belediye başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu'nun seçim propagandası, şehit cenazesi ve İstiklal Marşı üzerinden yapıldı. 
ŞEHİT FOTOĞRAFININ ALTINA "VİZYON 2028" YAZILDI Önceki günlerde Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Burçin Damcı'nın naaşını taşıyan askerlerin yer aldığı fotoğrafın altına “Vizyon 2028” sloganı eşliğinde AKP adayının ismi yazıldı.  Skandal tepki çekince, geri adım atıldı ve fotoğraf sosyal medya hesabından kaldırıldı. Şenlikoğlu, Sözcü gazetisine verdiği mülakatta, “Arkadaşlar teknik bir hata yapmışlar, fark edince düzelttik.” dedi.


İSTİKLAL MARŞI'NI DA ALET ETTİ

Şenlikoğlu, İstiklal Marşı'nı da propagandasına alet etti. İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümünde, Türk bayrağı ve kanlar içinde temsili asker fotoğrafı eşliğinde çekilmiş kareye de Şenlikoğlu'nun adı ve “Vizyon 2028” sloganı yazıldı. 

Şehit cenazeli propaganda karesi için “Arkadaşların teknik hatası.” diyen Şenlikoğlu, İstiklal Marşlı propaganda görüntüsünü ise bizzat sosyal medya hesabında paylaştı.

CAMİ VE OKULLARDAN ŞEHİT CENAZELERİNE

Seçim öncesinde Türkiye pek çok propagandaya tanıklık etti. Seçim kampanyaları miting alanları ve sokaklardan camilere, okullara yayıldı. Bu sınır tanımazlık terörle mücadele ederken şehit düşen kahraman askerlerimizin cenazelerine kadar ulaştı.
<< Önceki Haber AKP’li adaydan şehit ailesine büyük ayıp! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER