AKP'li Berber'den MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye teşekkür

AKP'li Berber'den MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye teşekkür

AKP Manisa Milletvekili Recai Berber, MHP'ye oy veren birçok kişinin bu seçimde AKP'yi desteklemesinden dolayı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

Büyük bir zafer kazandıklarını belirten Milletvekili Berber, "Manisa koptu, ayağa kalktı. 7 Haziran'da biraz rehavet vardı. Yurtdışında önemli çalışmalarım oldu. Yurtdışında oy vermeye gitmeyenlerin çoğu AKP'li. 7 Haziran'da ihmal edilen hususa, genel merkez ağırlık verdi. Yurtdışındaki bu çalışmalar, Manisa'ya beşinci milletvekilini kazandırdı." dedi. Manisa'ya yurtdışı oylarının dağılımından 24 bin 600 oy geldiğini aktaran Berber, bu oyların 13 bin 800'ünü AKP'nin aldığını kaydetti. MHP'ye oy veren birçok kişinin, bu seçimde AKP'yi desteklediğini belirten Recai Berber, "Bize destek verenlere, Devlet Bahçeli'ye çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bunlar oldu. Allah, bazen ummadığınız yerden destek verir." diye konuştu.

Halktan son bir kredi aldıklarını ifade eden Berber, "Bize oy vermeyen, hattâ bu sonuçlardan memnun olmayan, tedirgin olan insanların bu coşkuya ve bu hoşgörüye, kucaklamaya, barışa ihtiyacı var. Millet bize son bir kredi verdi. Potansiyel olarak AKP'ye oy veren yüzde 65 var. 7 Haziran'dan sonra millet bize niye küstü, niye kırıldı diye araştırdık. Millet bize bir kredi verdi. Bunu tam destek olarak görmeyelim. Eğer kullanamazsak son kredidir. Hesabını dört sene sonra sorar. Verdiğimiz sözleri mutlaka yerine getirmeliyiz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber AKP'li Berber'den MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER