AKP’liden üniversitelilere skandal teklif! Para ve not karşılığı mitinge katılın

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ‘para ve derslerde kolaylık vaadiyle’ AKP Ezine Belediye Başkan adayı Güray Yüksel'in mitingine çağırıldı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüde; kimliği belirsiz bir kişi, öğrencilere "Gelirseniz derslerinizde kolaylık sağlanacak" teklifinde bulunuyor. Öğrenciler arasında tepkiye yol açan olay sonrası üniversite yönetiminin soruşturma başlattığı öğrenildi.

AKP’li adaydan üniversitelilere skandal teklif!

Ezine Meslek Yüksekokulu’nda geçtiğimiz Cumartesi günü yaşandığı belirtilen olayda, Ezine Belediye Başkan adayı AKP'li Güray Yüksel’in Danişent Mahallesi’ndeki akşam mitingine Meslek Yüksekokulu'nun kantinine gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından ‘katılımcı’ toplanıyor.

Sözcü'de yer alan habere göre, bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, mitinge katılması istenen öğrencilere başta 60 TL daha sonra ise 150 TL ödeme ve derslerinde kolaylık sağlanacağının teklif edildiği görülüyor. Görüntülerde ayrıca Ali isimli bir kişinin aranarak konuyla ilgili görüşünün alındığı anlaşılıyor.

<< Önceki Haber AKP’liden üniversitelilere skandal teklif! Para ve not... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER