AKP’liler devletin bekçisini dövdü!..

Ankara'da Karayolları Şube Şefliği'nde çalışan Cemal Atal AKP'liler tarafından dövüldüğünü öne sürdü.

AKP’liler devletin bekçisini dövdü!..

Ankara'nın Beypazarı İlçesindeki Karayolları 43'üncü Şube Şefliği'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Cemal Atal, gece telefonla çim biçme makinesi isteyen AKP ilçe yöneticilerinin iş yerine gelip kendisini dövdüklerini öne sürdü.

Atal, gelenler arasında bulunan AKP İlçe Teşkilatlandırma Başkanı Serdar Sucuoğlu'nun kendisine tekme attığını iddia etti. Atal ile Sucuoğlu karşılıklı olarak birbirinden davacı oldu.
 
Olay geçen 24 Mayıs'ta Beypazarı ilçesindeki Karayolları 43'üncü Şube Şefliği'nde meydana geldi. İddialara göre akşam saatlerinde kendisini AKP ilçe teşkilatı yöneticisi olarak tanıtan bir kişi, Karayolları Şube Şefliği'ni telefonla aradı. Bu kişi telefona çıkan güvenlik görevlisi Cemal Atal'a yetkili biriyle görüşmek istediğini belirtti. Atal, hafta sonu olduğundan hiçbir yetkilinin bulunmadığın söyledi. Atal ile telefon eden kişi arasında kısa süreli tartışma çıktı. Ardından AKP İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu ve İlçe Teşkilatlandırma Başkanı Serdar Sucuoğlu şefliğe gitti.
 
KAMERALAR KAYDETTİ
 
Güvenlik kameralarının da kaydettiği görüntülerde Serdar Sucuoğlu, Cemal Atal'ı bulunduğu bekçi kulübesindeki yerinden iterek dışarı çıkarttı. Araya diğer partililerin germesine rağmen Sucuoğlu, Atal'ın göğsüne doğru tekme attı. Yaşanan tartışmadan sonra AKP'liler geldikleri otomobile binerek kurumdan ayrıldı. Olayın ardından Atal, Sucuoğlu hakkında savcılıkta şikayetçi oldu.Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 
<< Önceki Haber AKP’liler devletin bekçisini dövdü!.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER