Işılak, Boynukalın ve Sayan listede yok

AKP Hürriyet gazetesine saldırı ile gündeme gelen İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ı aday göstermedi.

Işılak, Boynukalın ve Sayan listede yok

Adalet ve Kalkınma Partisi, İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ı milletvekili adayı olarak göstermedi. Boynukalın Hürriyet Gazetesi önünde yapılan eylemlerle gündeme gelmişti. 

DİVAN ÜYESİ OLMUŞTU
Ankara Arena'da gerçekleştirilen 5. AKP Kongresi'ne yaklaşık 40 bin kişi katılmıştı. Kongre'nin başlamasıyla kongrede divan üyeleri de belli olurken, son dönemde tartışılan isim olan Abdurrahim Boynukalın kongrede divan üyesi olarak seçilmişti.

BOYNUKALIN İNTERNETTEN AÇIKLAMA YAPTI
Aday gösterilmeyen Abdurrahim Boynukalın Twitter'dan şu mesajları paylaştı:
Listemiz vatana, millete hayırlı olsun. Bu kadrolarla 1 Kasım seçiminde tarih yazmak için. Tecrübeyi ve dinamizmi harmanlayan listemizden dolayı Başbakanımıza ve üst kuruldaki bütün isimlere sonsuz teşekkürler. Merak edenlere: Aday adayı değildim. Parlamentoda temsil makamında olmak da, gençlik kollarında ter dökmek de çok ulvi görevler.

UĞUR IŞILAK
Keskin çıkışları, eleştirilere verdiği şiirsel cevaplar ve Meclis'te uyumasıyla ünlenen AKP 7 Haziran milletvekillerinden Uğur Işılak  1 Kasım erken seçimlerinde tekrar aday gösterilmedi.

SAVCI SAYAN'DAN İLGİNÇ İSYAN
7 Haziran'da AKP milletvekili seçilen Savcı Sayan, 1 Kasım seçimlerinde listeye giremedi. Sayan, Twitter hesabandan karara tepki göstererek "Halimi, emeğimi, engelleyenleri Allah'a havale ediyorum. ALLAH VAR GAM YOK..." dedi.


<< Önceki Haber Işılak, Boynukalın ve Sayan listede yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER