'AKP mafyadır, terör örgütüdür... Herkes çok yakında öğrenecek'

HDP Milletvekili Ahmet Şık: AKP mafyadır. Cumhuriyet tarihinin tüm kötülüklerinin toplamından ve deneyiminden inşa edilmiş bir terör örgütüdür. Herkes öğrenecek, çok yakında.

SHABER3.COM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “HDP, PKK’nın uzantısı olan bir siyasi partidir. Dün Adana HDP ile binasını bastık. İçeride kozmik oda oluşturmuşlar. Çek senet işi yapıyorlar.  Mahkeme kuruyorlar. Para alıyorlar, veriyorlar, milleti tehdit ediyorlar. Bunlar hem terörist hem mafyacı hem de ahlaksız.” sözlerine HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık sert tepki gösterdi. “AKP mafyadır” diyen Şık, “Cumhuriyet tarihinin tüm kötülüklerinin toplamından ve deneyiminden inşa edilmiş bir terör örgütüdür. Herkes öğrenecek, çok yakında” ifadelerini kullandı.

SOYLU YİNE HDP’Yİ HEDEF ALDI

Fethiye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Soylu, HDP’yi hedef alarak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu adamları meclise sokanlar ne yapacaklar? Bunların vekilleri İstanbul’da bir araya gelecekler. Diyarbakır’a kadar yürüyecekler. Neden? Apo İmralı’dan çıksın diye. Dedim ki ‘Sizi yürüten adam değildir.’ Kötü bir şey mi söyledim? Yürüyebildiler mi? Uçakla Diyarbakır’a gittiler. Diyarbakır’da burunlarını otellerinden, evlerinden çıkaramadılar.

‘BEKA SORUNU NASIL YOK’

Diyorlar ki ‘Beka sorunu yok.’ Nasıl yok? 15 Temmuz’da Türkiye’de darbe olacağını hangimiz biliyorduk? 7 Haziran’da bunlar yüzde 13 oy aldı. Yetmedi camileri, okulları, hastaneleri yaktılar yıktılar. Terör örgütü talimat veriyor. Örgüte talimatı veren Amerika’dır, Kandil’dir.

24 Haziran’da PKK’yı Meclise biz mi soktuk. Biz sokmadık. Kılıçdaroğlu, 1 oy CHP’ye 1 oy HDP’ye dedi mi demedi mi? Herkese, her yerde bunu anlattı.

‘BOYNUMUZU KANDİL’İN ÖNÜNDE EĞİK BIRAKMAYIN’

Oyun büyük. Bu oyunu bozalım. Güçlü iradenizle bozalım. Biz doğu ve güneydoğuda dik yürüyoruz ya zannetmeyin ki karakterimizden, cesaretimizden. Biz orada dik yürümemizi sağlayan sizin verdiğiniz oydur. Sandık, demokrasi, mili iradedir. Biz milletimize hiç hile yapmadık. Şu anda bunlar önümüzdeki güzel yılları tarumar etmek istiyorlar. Bunlara müsaade etmeyin. Boynumuzu ne olursunuz Kandil’in önünde eğik bırakmayın.”
<< Önceki Haber 'AKP mafyadır, terör örgütüdür... Herkes çok yakında... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER