"AKP milletvekilleri yakında evinize yufka açmaya gelecek"


CHP milletvekili adayı Ali Öztunç, AK Parti adaylarının günü kurtarma adına formalite açılışlar yaptığını belirtti.

Kahramanmaraş'ın ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Öztunç, iktidar partisinin son yıllarda iş yapmaktan öte ufak tefek işler yaparak günü kurtarma peşinde olduğunu söyledi. Açılan yerlerin bir daha açıldığını ifade eden Öztunç, "3 ay önce ihalesi yapılan ve başlanan işleri seçim dolayısı ile açılış yapıyorlar. Korkarım yakında AKP milletvekilleri evinize yufka açmaya gelecek." dedi.

AK Partili milletvekillerinin saçma sapan işler peşinde olduğunu kaydeden Öztunç, "Adalet ve Kalkınma Partili arkadaşlar günlük bir yerlerde açılış yapıyorlar. En son AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın Andırın ilçesinde açmış olduğu asma köprü ne kara komik ve komedi. Asma köprüyü açıyor, zaten devletin görevi bunları yapmaktır. Yapacaksanız beton ve kalıcı köprüler yapın. Geçmişteki açtıkları yerleri yeniden açıyorlar, 13 yıldır dönüp dönüp artık açacak yer bulamadıkları zaman gazoz kapakları açacaklar. Korkuyorum ki evlerimize, annelerimize, teyzelerimize, bacılarımıza gidecekler; yufkayı birlikte açalım diyecekler. Bunlar açılış kelimesi duydukları anda koşuyorlar ama yanlış yapıyorlar, toplum artık böyle numaraları yemiyor. Toplumun açılış numarasına karnı tok. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ben Kahramanmaraş'ta öyle hizmetler yapacağım ki gerçekten açılışı hak eden hizmetleri halkımız açacak." diye konuştu.

Eski RTÜK üyesi ve CHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Ali Öztunç son olarak ise Samanyolu Yayın Grubu ile Kanaltürk, Bugün televizyonlarının Türksat'tan çıkarılacak olmasından dolayı AK Parti'ye tepki gösterdi. Öztunç, şunları söyledi: "İleri demokrasi diyenlerin Türkiye'yi ne hal getirdikleri, hangi demokrasiye sürüklediği ortada. Bunlar kendilerinden olmayan, kendilerini eleştiren, azcık olsa da muhalefet eden herkese karşılar. Bunlara bir düşman gibi bakıyorlar. Bu, basına bir sansürdür. Dünya artık başka, basın sansür edilemez ama maalesef AK Parti hükümeti Türkiye'yi eski yıllara götürmeye devam ediyor. AK Parti hükümeti Türkiye'yi Iraklaştırmaya çalışıyor. Irak ile Türkiye'nin hiçbir farkı yok şu an. Basına sansür konusunda, medya üzerindeki baskılar konusunda bir diktatörlük hevesi aldı başını gidiyor. İnşallah Allah'ın izini ile 1 Kasım seçimlerinden sonra bu dönem bitecek. 1 Kasım seçimlerinde halk, vatandaş, yurttaş demokrasine sahip çıkacaktır ve AKP hükümetine gereken dersi verecektir." CİHAN
<< Önceki Haber "AKP milletvekilleri yakında evinize yufka açmaya gelecek" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER