AKP ve MHP, İmamoğlu'na "gelme" dedi

Göreve gelmesinin ardından tüm siyasi partilerle görüşme talebinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun AKP ve MHP'ye yaptığı ikinci görüşme talebinin de geri çevrildiği bildirildi.

SHABER3.COM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Seçildikten sonra gerçekleştireceğim.” dediği parti ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı’ndan başlamıştı. 

İmamoğlu daha sonra İyi Parti, Saadet Partisi, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Vatan Partisi'ni ziyaret etmişti.

AKP VE MHP RANDEVU VERMEDİ

İmamoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) kendisine randevu vermediğini, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) henüz dönüş almadıklarını açıklamıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalemi, 16 Temmuz'da AKP İstanbul İl Başkanlığı’ndan ikinci kez randevu talebinde bulundu.

İddiaya göre randevu talebine kısa sürede dönüş yapan AKP İstanbul İl Başkanlığı’nın, “Randevu talebinizi ikinci kez reddediyoruz.” dediği öğrenildi.

İmamoğlu’nun aynı şekilde MHP İl Başkanlığı’ndan da aynı tarihte ikinci kez randevu istediği, ancak bu talebe tıpkı ilk seferinde olduğu gibi hâlâ cevap verilmediği belirtildi.
<< Önceki Haber AKP ve MHP, İmamoğlu'na "gelme" dedi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER