AKP ve Trolleri bu Cemal Kaşıkçı olayının neresinde?

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Salı, Ekim 9 2018
Suudi Arabistanlı muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı ile ilgili TR724.com internet sitesinde yer alan Haber-Analiz ilginç detaylara dikkat çekiyor. Acaba konsolosluk olayı ile ilgili başka komplolar var mıdır?
Tayyip Erdoğan’ın ülkedeki her şeyi mundar etmesi gibi medya diye bir şey bırakmamasından sonra, özellikle havuz leşkerlerinin trol ve troliçelerinin her yazdığına şüphe ve belli bir mesafeyle bakmayı öğrendik.

Bir günde 20 gazeteye aynı başlığı attırabilen, onlarca köşe yazarına virgülüne kadar aynı yazıyı yazdıran bir otorite, her istediği algıyı oluşturabiliyor rahatlıkla.


 
Suudi Arabistanlı muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı da böyle bir şey.

Menfaatine dokunmaya da ya da istihbarattaki büyükleri istemese bu konuda parmağını bile oynatmayacağına inandığım Hilal Kaplan birden bire özgürlükçü, demokrat ve muhalif kişileri savunmaya başladıysa işin içinde bir şey vardır demekti bu.

Nasıl bir olay yaşanıyor ki Pelikan Çetesi ısrarla bu olayın yayılmasını, yaygara koparılmasını istiyordu?

Dahası herkes çok iyi biliyor ki bu çete, kendilerine bir şey emredilmediyse dünya yansa umurlarında olmaz.

İktidar mahfillerinin yaydığı iddialar gerçekten korkunç.

Dikkat buyurun, gerçektir ya da iktidar bir fırıldak çeviriyor filan diye kesin bir kanaate sahip değilim, ancak başta Troliçe ve Pelikan Çetesi üyesi Hilal Kaplan olmak üzere iktidar cenahı ısrarla şu tezi işliyor:

Cemal Kaşıkçı konsolosluktan randevu almıştı. Onun gideceği gün Türkiye’ye Suudi Arabistan’dan 15 kişilik heyet geldi. Heyet doğruca konsolosluğa gitti.

Kaşıkçı konsolosluktan içeri girer girmez bayılttılar, cesedini 15 parçaya bölüp, her parçası

Bu haberler de ilginizi çekebilir