AKP zulmüne maruz kalan Mesut Dinç aşırı üzüntüden hayatını kaybetti

Hizmet hareketine yönelik yürütülen insanlık dışı operasyonlardan birinde Adliye'de Zabıt Katibi olarak çalışan Mesut Dinç hedef oldu. Dinç, aşırı üzüntü ve kederden yakalandığı MS hastalığı nedeniyle 10 Ocak'ta vefat etti.

SHABER3.COM


Yürütülen operasyonlarla darbeyle en ufak bağlantısı bulunmayan binlerce insan canından, sağlığından, ailesinden veya işinden oldu. Yaşanan binlerce hikaye yaşanan zulmün boyutlarını anlatamayacak kadar büyük. Bir editör olarak kimi zaman kelimelere yükleyemeceğimiz kadar büyük dramlarla karşı karşıya kalıyoruz. Bugün elimize ulaşan yeni bir haber tam da buna örnek teşkil ediyor. 

İçler parçalayan bir hikayeyi Aktif Haber ailesi olarak sizlerle paylaşarak ailenin kederine sizleri de ortak etmeye çalışacağız.

Zabıt Katibi olarak çalışan Mesut Dinç, darbeden sonra gözaltına alınarak tutuklandı. Darbeyi gerekçe gösteren AKP rejimi Dinç'i meslekten ihraç etti. Etkin olarak herhangi bir şekilde darbeye katılmayan Dinç, 3 ayını cezaevinde geçirdi. Tutuklu olarak 3 ayını cezaevinde kötü şartlarda geçiren Dinç, aile baskısından dolayı etkin pişmanlıktan yararlanıp cezaevinden çıktı. 

Etkin pişmanlıktan yararlanarak dışarı çıkmasına çok üzülen Dinç, MS hastalığına yakalandı.

Cezaevinden çıkarıldıktan sonra işsiz kalan Dinç, ailesinin işsizlik problemini dile getirmesinden dolayı aşırı üzüntü hali oluşmaya başladı. Dinç, işsizliğin getirdiği stres, etkin pişmanlık nedeniyle zorla itirafçı olması ve sosyal problemlerin baskınında dolayı MS hastalığına yakalandı. Yaşadığı problemlerin etkisiyle hastalığı ilerleyen Mesut Dinç, 10 Ocak'ta vefat etti. Dinç, mesleğinde dürüst, maneviyatlı, sadık ve vatanına bağlı bir insan olarak tanınıyor. Geride eşini ve 3 yaşındaki kızını geride bırakan Dinç'in hesabı ahirete kaldı.
<< Önceki Haber AKP zulmüne maruz kalan Mesut Dinç aşırı üzüntüden... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER