AKP'de büyük tasfiye
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 10 2017
AKP'de birinci gündem teşkilatlarda yapılacak tasfiyeler. Değişiklikler için AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a bir rapor sunulacak. ilk olarak 350 ilçede teşkilat yöneticilerinin değiştirilecek.
AKP'de 350 ilçe teşkilatı daha değiştirilecek
AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın "metal yorgunluğu" gerekçesiyle başlatacağı AKP teşkilatlarındaki tasfiyeler için çalışmalar sürüyor. İlk aşamada 350 ilçe teşkilatında değişiklik yapılacak. Bu değişiklikler için hazırlanacak olan rapor Erdoğan'a sunulacak.
AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, partide metal yorgunluğunu aşmak için hazırlanacak raporun ayrıntılarını anlattı. Ataş'ın açıklamalarına göre AKP'de yaklaşık 200 ilçede yönetim zaten değiştirildi. Şimdi de 350 ilçe için hazırlıklar yapılıyor. Yani Türkiye genelinde toplamda 970 ilçe teşkilatının yüzde 50'si değiştirilmiş olacak.
Tasfiyeler için bazı il başkanlarının istifa etmesi beklenecek istifa etmeyen olursa da genel merkez "bırakın" talimatı verecek.
Yeni yönetimler için de kapsamlı bir güvenlik soruşturması yürütülüyor. Yönetici olarak düşünülen isimlerle görüşmeler sürüyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ortadoğu'nun tartıştığı iddia: Suikaste uğradığı iddia edilen Şara'nın yeni görüntüleri paylaşıldı2.İşte detaylar: Yüzyıl sonra MİT Lawrence hakkında hazırladığı belgeyi açıkladı meğer binbir suratmış!3.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: İşte sonuçlar kim negatif kim pozitif?4.İngiltere ve Fransa'dan kritik adım!5.Alman ekonomisi için uyarı: Durum kritik
6.Trump 'Kral benim' dedi: Dünya'ya gözdağı verdi!7.Uyuşturucu soruşturmasının kara kutusu 4. kez adliye getirilip ifade verdi8.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi sızdı: İşte 3 saatte anlattıkları!9.Futbol'da bahis ve şike: Tüm sanıkların tutukluluğuna deva kararı geldi10.AKP'nin kalesi Çorum'da işsizliğe isyan eden esnaf hakkında soruşturma başlatıldı

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







