AKP'de "Sakarya" depremi

Sakarya'da Büyükşehir ve Erenler Belediye Meclisi üyesi AKP'li Esra Duman, sosyal medya çıkan söylentiler sonrası iki görevinden de istifa etti.

AKP'de

Twitter’da kendini AKP kadın kolları üyesi olarak tanıtan H.K.’nın geçtiğimiz günlerde Sakarya’da belediye başkanları ve partililer hakkında iddialarda bulunurken, Esra Duman’ın adı da geçti. Bu iddialar karşısında yöneticilerin sessiz kalmasına tepki gösteren Esra Duman, noter aracılığı ile istifasını bildirdi.

İstifasıyla ilgili yazılı açıklama yapan Esra Duman, “Tüm parti büyüklerimin ve arkadaşlarımın da malumu olduğu üzere şu son 10 günde şahsıma ve kadınlık gururuma, onuruma sosyal medya aracılığıyla yapılmış olan çirkin saldırıyı, şahsıma yapılan bu iftirayı asla kabul etmediğimi belirtmek isterim. Parti büyüklerimin bu konuda bir açıklama yapacaklarına olan inancım gereği bugüne kadar sessiz kaldım. Ancak bu beklentim boşa çıktı. Parti büyüklerinden, belediye başkanlarından, milletvekillerinden, teşkilat mensuplarından en ufak bir destek görmedim” dedi.

Şahsına yapılan iftiralara karşı hukuk mücadelesi de başlattığını söyleyen Esra Duman, açıklamasına şöyle devam etti:  “Bu süreç içerisinde şahsıma yapılan çirkin iftiradan dolayı manevi olarak çok yıprandım. Bana iftira atanlar her ne kadar emellerine ulaşmış gibi görünseler de istifamın sebebi kadınlık gururuma, onuruma, aileme ve küçük kızıma verilen ağır zararlar ve ayrıca beni meclis üyesi seçmiş olan insanlara karşı duyduğum sorumluluk bilincinden kaynaklanmaktadır. Kendime rehber edindiğim doğrularım, dik duruşum ve makam mevkinin gelip geçici olduğuna inancım nedeniyle Ak Parti üyeliğinden ve görev aldığım Büyükşehir ve Erenler belediye meclis üyeliğinden istifa ediyorum. Ayrıca gazeteler ve sosyal medya aracılığıyla şahsım hakkında yapılan ve yayılan haberleri tekzip ettiğimi de belirtmek isterim.”

(DHA)

<< Önceki Haber AKP'de "Sakarya" depremi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER