AKP'den 1.200 hâkim-savcı için kadro
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 22 2020
Paylaş
X Post
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hükûmeti yargıda yandaş hâkim-savcı sayısını artırmak için 1.200 kişilik kadro tahsis etti.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 1.200 hâkim ve savcı alımı ilanının bakanlığın web sitesinden yayımlandığını duyurdu.
Bakan Gül, şahsi Twitter hesabında, "Sevgili genç arkadaşlarım. Sizlere bayram öncesi duyurduğumuz 1.200 hâkim ve savcı alımı için yapılacak sınava ilişkin ilanı, Bakanlığımızın web sitesinde yayınladık." dedi.
İlan için lütfen TIKLAYIN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.CHP'de kurultay satrancı: 'Kurultay' dedi! Tarih vermedi!2.Uyuşturucu operasyonu yapılan 7 ünlünün test sonuçları pozitif çıktı!3.'Hurdaya çıkardılar!' Ekrem İmamoğlu: “Yargıyı bindirdikleri araba...'4.CHP’nin sosyal medya hesabı el değiştirdi!5.Öcalan: “Demokrasinin kolayca inkar edildiği bir ülkede, hiçbir sorun çözülemez”
6.'İzzet Ulvi Yönter dökümü' MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi!7.Sadırıları ilk durduran taraf İran oldu8.MHP'de yaprak dökümü sürüyor! Konya'dan sonra Kilis il başkanlığı da feshedildi9.Nur Dede’den Geleceğe Miras: Kalbimizi ve Dilimizi İnşa Eden Masallar10.AYM Başkanı Kadir Özkaya: 14 yılda 87 bin ihlal kararı verildi

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

CHP'de kurultay satrancı: 'Kurultay' dedi! Tarih v...

Uyuşturucu operasyonu yapılan 7 ünlünün test sonuç...

'Hurdaya çıkardılar!' Ekrem İmamoğlu: “Yargıyı bi...

CHP’nin sosyal medya hesabı el değiştirdi!

Öcalan: “Demokrasinin kolayca inkar edildiği bir ü...







