AKP'li eski vekilden "Erbakan'a söylüyorum, Erdoğan sen anla" mesajı

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün AKP'lileri şaşırtan bir paylaşımda bulundu

SHABER3.COM

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapıyor.

Üstün, son paylaşımında eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın başlattığı haciz işlemi sebebiyle Saadet Partisi Genel Merkezi’nin polis eşliğinde boşaltılmasını eleştirdi.


 
Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi’nin Saadet Partisi Genel Merkez binasını hukuki yolla almasına tepki gösteren Üstün, “Babadan oğula… Babadan damada… Siyasetin varacağı son nokta işte budur” dedi.

“Aslında Erdoğan’ı hedef aldı” iddiası
Üstün’ün bu paylaşımla dolaylı yoldan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldığı öne sürüldü. Erdoğan, damadı Berat Albayrak’ı önce Enerji Bakanı, ardından da Maliye ve Hazine Bakanı yaptı. Kulislerde Erdoğan’ın Albayrak’ı kendisinden sonra AKP’nin başına geçmesi için hazırladığı iddia ediliyor

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun döneminde AKP’de İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapan Üstün, bir süredir sosyal medya hesabında yaptığı eleştirel paylaşımları ile dikkat çekiyordu. Davutoğlu’nun genel başkanlıktan ayrılırken yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutmakta zorluk çeken Üstün’ün milletvekilliği 24 Haziran genel seçimiyle birlikte sona ermişti.
<< Önceki Haber AKP'li eski vekilden "Erbakan'a söylüyorum, Erdoğan sen... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER