AKP'li milletvekili Cuma İçten'den İzmirliler'e hakaret

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cuma, Mayıs 22 2015
Seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla İzmir'e gelen AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, dönüşünde izlenimlerini Twitter'deki hesabında yazdı.
AKP'li milletvekili Cuma İçten'den İzmirliler'e hakaret

Seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla İzmir'e gelen AKP Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, dönüşünde izlenimlerini Twitter'deki hesabında yazdı. "İzmir'den notlar" isimli 29 madde halindeki mesajlarında İzmir'i dünyanın en büyük köyü olarak nitelendiren İçten, "CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları son derece açık giyinmek, kafayı çekmek ve sabaha kadar eğlenmek." dedi.

Yağmur yağdığında İzmir'in yağmur suları tarafından işgale uğradığını söyleyen Milletvekili İçten, "Şehrin her yerinde budanmayı bekleyen ağaçlar, kesilmeyi bekleyen kocaman olmuş, sararmış otlar var. Şehrin her yanında gecekondular, düzensiz yapılaşmalar, kötü yollar, düzensiz bir çevreye sahip. İzmir Büyükşehir Belediyesi, yapmadığı yollara, kavşaklara, köprülere Atatürk resmi asarak konuyu değiştiriyor. İzmir'de eksik olmakla birlikte deniz kenarı ve ana arterler dışında bir düzenleme yok. İzmir belediyeleri Bursa, Kayseri, Konya ve AK belediyelerinin yaptığının 10'da birini yapsa İzmir değişir. Belediye, Atatürk resimleriyle yapmadığı hizmetleri örtbas etmektedir." dedi.




'ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞLARI AÇIK GİYİNMEK VE KAFAYI ÇEKMEK'

Şehrin sosyolojik yapısı hakkında da yorumda bulunan İçten, İzmir'de CHP'ye oy veren kitleyi, radikal militanvari davranmak ve kendisi gibi düşünmeyenlere saygı göstermemekle suçladı. 

Belediyeyi de hizmetten ziyade kültür ve değerlere aykırı sözde kültürel faaliyetler yapmakla eleştirerek şunları ifade etti: "Alttan gelen gençlik, değerlerimize aykırı bir yaşam şekli ile yetişmekte ve kendi aileleri bile bu durumdan şikayetçi. CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları son derece açık giyinmek, kafaya çekmek, sabah

Bu haberler de ilginizi çekebilir