AKP'li milletvekili sosyal medyada alay konusu oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, sosyal medyada paylaştığı bir gönderinin altına yine kendi hesabından yorum yapınca alay konusu oldu. Vekilin, yönettiği başka bir hesaptan kendi gönderisinin altına yorum yapmak isterken yanlışlıkla aynı hesaptan yorum yapmış olabileceği iddia edildi.

SHABER3.COM

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Twitter'da yaptığı bir paylaşımın ardından kendisine yanıt vererek 'Çok doğru başkanım' diye yazdı. AKP'li vekilin bu yanıtı sosyal medyada trol hesabından yanıt verecekken, yanlışlıkla kendi hesabından yanıt verdiği iddialarına yol açtı.

AKP'li Gündoğdu, İsveç'in Malmö kentinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken'in, Türkiye'ye getirilmesi üzerine, yaptığı paylaşıma  “Çok doğru başkanım' diye yanıt verdi. Gündoğdu'nun bu paylaşımı trol hesap iddialarını gündeme getirdi.



AKP'li VEKİLDEN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gündoğdu, ''Bir belediye başkanımıza yanıt vermek isterken, kendi tweetimi yanıtlamışım. Ve akabinde sosyal medya linci başlamış. Neyse bu karantina günlerinde baya eğlenip, tebessüm etmiş oldunuz ve bizde vesile olduysak ne mutlu'' açıklamasını yaptı.

AÇIKLAMA YAPTI

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, kişisel Twitter hesabında paylaştığı mesaja "Çok doğru başkanım" diye yanıt verdi. Sosyal medyada kendine yanıt vermesi gündem olan Gündoğdu, olayla ilgili açıklama yaparak "Bir belediye başkanımıza yanıt vermek isterken, kendi tweetimi yanıtlamışım" dedi. 

AKP'li Gündoğdu, İsveç'in Malmö kentinde, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken'in, Türkiye'ye getirilmesi üzerine, yaptığı paylaşımına “Çok doğru başkanım' diye yanıt verdi. Gündoğdu'nun bu paylaşımının ardından sosyal medyada 'troll hesap' iddiaları gündeme geldi.

Gündoğdu olayın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bir belediye başkanımıza yanıt vermek isterken, kendi tweetimi yanıtlamışım. Ve akabinde sosyal medya linci başlamış. Neyse bu karantina günlerinde baya eğlenip, tebessüm etmiş oldunuz ve biz de vesile olduysak ne mutlu."
<< Önceki Haber AKP'li milletvekili sosyal medyada alay konusu oldu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER