AKP'li vekilden Bahçeli'ye seçim mesajı

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Salı, Kasım 3 2015
AKP Manisa Milletvekili Recai Berber, MHP'ye oy veren birçok kişinin bu seçimde AKP'yi desteklediğini belirterek hem MHP seçmenlerine hem de Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
AKP'li vekilden Bahçeli'ye seçim mesajı

Recai Berber, "Bize destek verenlere, Devlet Bahçeli'ye çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bunlar oldu. Allah bazen ummadığınız yerden destek verir" dedi.

Manisa’da yurt dışı oylarının dağılımıyla birlikte kentteki milletvekili sayısını beşe çıkaran AK Parti’de, sevinç hakim. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında AK Partililer, seçim sonuçlarını değerlendirdi. AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir ve Murat Baybatur ile bu seçimde meclise girmeyi hak kazanan İsmail Bilen, İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Partili belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer toplantıya katıldı.

BERBER: 7 HAZİRAN’DA BİRAZ REHAVET VARDI
Büyük bir zafer kazandıklarını söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, "Manisa koptu, ayağa kalktı. 7 Haziran’da biraz rehavet vardı. Yurt dışında önemli çalışmalarım oldu. Yurt dışında oy vermeye gitmeyenlerin çoğu AK Partili. 7 Haziran’da ihmal edilen hususa genel merkez ağırlık verdi. Yurt dışındaki bu çalışmalar Manisa’ya 5’inci milletvekilini kazandırdı" dedi. Manisa’ya yurt dışı oylarının dağılımından 24 bin 600 oy geldiğini kaydeden Berber, bu oyların 13 bin 800’ünü AK Parti’nin aldığını açıkladı.

BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR
MHP’ye oy veren birçok kişinin bu seçimde AK Parti’yi desteklediğini dile getiren Berber, "Bize destek verenlere, Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bunlar oldu. Allah bazen ummadığınız yerden destek verir" dedi.

"MİLLET BİZE SON BİR KREDİ VERDİ"
Halktan son bir kredi aldıklarını söyleyen AK Partili Berber, "Bize oy vermeyen hatta bu sonuçlardan memnun olmayan, tedirgin olan insanların bu coşkuya ve bu hoşgörüye kucaklamaya, barışa ihtiyacı var. Millet bize son bir kredi verdi. Potansiyel olarak AK Parti’ye oy veren yüzde 65 var. 7 Haziran’dan sonra millet bize niye küstü niye kırıldı diye araştırdık. Millet bize bir kredi verdi. Bunu ta

Bu haberler de ilginizi çekebilir