AKP'li vekilden kadın başkana büyük ayıp!

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Yılı Açılış Töreni öncesinde Adalet ve Kalkınma Parkisi (AKP) Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na omuz atması tepki topladı.

AKP'li vekilden Kadın başkana ayıp

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Tören öncesi Yıldırım’ı karşılayan isimler arasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yer aldı. 

Karşılamada, Aydın’da bir süredir birlik ve beraberlikten dem vuran AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nden bu yana ilk kez karşı karşıya geldiği Çerçioğlu ile tokalaşmaması ve tebrik etme cesaretini gösterememesi dikkatlerden kaçmadı. 

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NA ÇARPTI VE...

Objektiflere yansıyan görüntülerde, Yıldırım ile yan yana yürüyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yerine geçmek isteyen AKP'li Savaş, Çerçioğlu’na çarparak Yıldırım’ın yanına geçiyor.

Görüntülerin devamında Mustafa Savaş’a kısa bir süre bakan Başkan Çerçioğlu’nun yürümeye devam ettiği, Mustafa Savaş’ın ise Binali Yıldırım’la konuşmak için çaba gösterdiği görülüyor.

Savaş, 31 Mart'ta AKP'nin Aydın belediye başkan adayıydı.
<< Önceki Haber AKP'li vekilden kadın başkana büyük ayıp! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER