AKP'li vekilin başı icrayla dertte

“600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi” mesajıyla tepki toplayan Tülay Babuşcu zor günler geçiriyor. Milletvekilliği sona eren Tülay Babuşcu ve eşinin Balıkesir’deki eczanesi ve kuyumcusu kapandı. Tülay Babuşcu’nun makam aracına icradan yakalama kararı çıktı.

AKP'li vekilin başı icrayla dertte

Cumhuriyet için yaptığı “reklâm arası” benzetmesinin yanı sıra İsmet İnönü ile ilgili paylaşımları ile güdeme gelen AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Tülay Babuşcu ve eşinin hacizlerle boğuştuğu öğrenildi.

Hürriyet'ten, Dinç Gökçe'nin haberine göre,Eczane ve kuyumcu dükkanlarını kapatan Babuçcu çiftinin ev ve iş yerleri de icra takibine girdi. Tülay Babuşcu’nun vekilliği sürecinde kullandığı özel donanım Mercedes Vito aracı için de 2 hafta önce icradan yakalama kararı çıkarıldı.

2011’deki genel seçimde AK Parti sıralarından Meclis’e giren Tülay Babuşcu son seçimde aday gösterilmedi. Babuşcu vekilliğinin son yılında yaptığı Twitter paylaşımları ile sıkça tartışıldı. Babuşcu’nun paylaşımları yanı sıra eşi ile sahibi oldukları işler de gündemin sık tartışılan konuları arasına girmişti.

PİYASAYA BORÇ 10 MİLYON TL
Tülay Babuşcu ve eşi Lütfi Babuşcu’un ortak oldukları şirketleri yoğun haciz baskısı altında. İddiaya göre 10 milyonu aşkın borçları bulunan çift sahip oldukları iş yerlerini birer-birer kapattı. Tülay Babuşcu’un sahibi olduğu, Balıkesir Devlet Hastanesinin karşısındaki eczane kapandı. Yine, Balıkesir merkezde bulunan Babuşcular Serhat Kuyumculuk da 20 gün kadar önce kapandı. Babuşcu çiftinin kuyumcu dükkanını 250 bin liraya devretmek istedikleri öğrenildi. Bu iki dükkân için ‘tadilat yapılıyor’ denildi. Çiftin bir süre önce açtıkları gözlük dükkanı da ödenmeyen kira nedeni ile tahliye edildi.
<< Önceki Haber AKP'li vekilin başı icrayla dertte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER