AKP'li yazar dolandırıcılıktan tutuklandı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 6 2018
Kendilerini MİT mensubu gibi tanıtıp çok sayıda iş insanını dolandıkları iddiasıyla gözaltına alınan Milat gazetesi yazarı ve TRT Kürdi kanalına program yapan Erdal Şimşek ile Bereket Öner bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Şimşek ile Öner, hayali ihracat suçlaması ile Kocaeli Emniyeti’nin yürüttüğü soruşturma sonrası tutuklanan Keskin Holding’in sahibi Recep Ercan Keskin ile işbirliği yaptıkları tespit edilerek 2 Şubat'ta İstanbul'da gözaltına alınanlar arasındaydılar. Gözaltına alınan isimler, çok sayıda iş insanını dolandırmakla suçlanıyordu.
Bereket Öner'in emniyetteki sorgusunda, Kocaeli'nde tutuklu bulunan Recep Ercan Keskin'in talimatları ile hareket ettiğini söylediği kaydedildi.
Öner, Keskin'in kendisini Erdal Şimşek ile tanıştırdığını, bu tanışmada Şimşek'in kendisini MİT mensubu olarak tanıttığını söyledi.
Öner ve Şimşek, emniyetteki sorgularının ardından bu sabah tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk edildi. İstanbul 2. Sulh Ceza Hâkimliği iki isim için de tutuklama kararı verdi. Öner ve Şimşek, Silivri Cezaevi'ne gönderildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları2.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar3.ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







