AKP'nin gazetesi savaş planını manşetten duyurdu

AKP'nin Yeni Söz gazetesi, DBP'li belediyelere kayyım atamalarının, HDP'li vekillerin tutuklanmasının ardındaki planı ifşa etti.

samanyoluhaber.com

Kadir Mısıroğlu'nun başyazar olduğu AKP'nin Yeni Söz gazetesi, DBP'li belediyelere kayyım atamalarının, HDP'li vekillerin tutuklanmasının ardında Erdoğan'ın savaş hazırlığı olduğunu yazdı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hocası Kadir Mısıroğlu’nun başyazar olduğu Yeni Söz gazetesi, HDP'li ve DBP'li belediyelere kayyum atamalarının altında savaş hazırlığı olduğu iddiasını gündeme getirdi.

Yeni Söz gazetesinin bugünkü “Kayyım ataması değil savaş hamlesi” başlıklı manşetinde, “Önümüzdeki günlerde yaşanması beklenen büyük savaş öncesinde Türkiye arkadan vuracak yapılara karşı önlem aldı. Bu kapsamda çeşitli yönetim birimlerine kayyım ataması yapıldı. PKK’lı vekiller tutuklandı” ifadeleri yer aldı.

“İÇ KARGAŞA ÇIKARABİLECEK UNSURLARI KONTROL ALTINA ALIYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Arkadan sarılmaya karşı önlem” aldığını iddia eden gazetede, şu ifadeler yer aldı:  

“Türkiye’nin Güney komşuları ve sözde devletler Suriye ve Irak sınırları içinde kalan ve Türkmenlerin toprakları Halep, Hama, Humus, Musul, Kerkük gibi şehirlere yönelik hazırlıklar sürüyor. Türkiye bir yandan sınır hattına silah, mühimmat ve asker yığınağı yapıyor, diğer yandan da savaş sırasında arkadan vurabilecek veya iç kargaşa çıkarabilecek unsurları kontrol altına alıyor.”
<< Önceki Haber AKP'nin gazetesi savaş planını manşetten duyurdu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER