Fuat Avni yazdı, Davutoğlu yaptı

Twitter fenomeni Fuat Avni bu kez de Davutoğlu'nun dijital planlarını ve seçim planlarını deşifre etti.

Fuat Avni yazdı, Davutoğlu yaptı

7 Haziran seçimleri yaklaşırken muhalefette ve AKP'de artan hareketlilik ivmesini artırarak devam ediyor. Sosyal medyada hükümetin yapmayı planladıklarını deşifre etmesiyle ünlenen Fuat Avni adlı kişi bu kez AKP'nin Milletvekilliği seçimleri için yapmayı planladığı planları deşifre etti.

Sözcü'nün haberine göre, Fuat Avni'nin, Davutoğlu'nun da sosyal medya üzerinden yapılacak kampanyaya destek vereceğini açıklamasının ardından Başbakan'ın twitter hesabından destek mesajı paylaşarak Avni'yi yalancı çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı.

AKP’nin sosyal medya ekibinin yetersiz kaldığı için troll ekibinin yenilendiğini duyuran Avni, '4 Mayıs itibariyle AKP’lilerin yeni bir sosyal medya kampanyası başlatacağını, “OnlarkonuşurAkpyapar” etiketini kullanacaklarını' belirtti.

BAŞBAKAN, BAKANLAR AYNI ETİKETİ PAYLAŞTI

Başbakan Davutoğlu ise Fuat Avni’nin dediği gibi kişisel hesabından “Ak Parti 13 yıldır destan yazıyor, gençler #YeniTürkiye’nin gündemini belirliyor. #OnlarKonuşurAkPartiYapar”


Davutoğlu’nun ardından AKP’liler de aynı etiketi paylaşmak için sıraya girdi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve birçok AKP’li milletvekili ve milletvekili adayı #OnlarKonuşurAkPartiYapar” etiketini kullanarak paylaşımlarda bulundu. Hashtag dün akşam saatlerinde Twitter’da en çok konuşulanların girdiği dünya sıralamasında da yer aldı.

FUAT AVNİ, AKP'NİN SOSYAL MEDYA PLANINI ŞU SÖZLERLE DEŞİFRE ETTİ:

Adeta seçimleri kaybetmekten ne kadar korktuklarından bahseden Fuat Avni dğnyanın en büyük dijital siyasal ofisi dediği ofisin merkezinde 180 kişinin çalıştığını, muhalefetten ve cemaatten gibi görünen hesaplar açarak oralardan da propaganda yapacaklarını belirtti Dünyanın en büyük dijtal-siyasal ofisini, YENİ TÜRKİYE DİJİTAL OFİSİ kurduk diyorlar. Dört bölümden oluşan ofisin merkezinde ağzı çok sıkı ve projeleri sızdırmayacak 180 kişi çalışıyor. En büyük eksiklikleri içerik hazırlamak. Diğer partili ve cemaatçi görünen hesaplar açtılar. Bazı içerikleri ordan girecekler. İl ve ilçe teşkilatları gençlik kolları kullanılarak ve binlerce robot hesapla 100.000 kişilik bir yayma ekibi hedefleniyor."

Yapılan mitinglerin, yalan, iftira ve kargaşa çıkarmak için tutulan trollerin parasının milletin cebinden karşılandıoğını belirten Avni sözlerine şöyle deva metti "O, devletin parasıyla miting yaparken, Partisi de binlerce Aktrol’ün maaşını hazine yardımından karşılıyor. Hırsızlıklarını ve hukuksuzluklarını örtmek için Sosyal Medya üzerinden büyük bir algı projesi başlatmış olacaklar. Her bir milletvekili adayı için 11 kişilik sosyal medya ekibi kurdular. 550 yalancının toplam 6050 yamacısı olacak. Halkın parasını, yalancı, iftiracı, propagandacı AKP trollerine dağıtıyor."

Avni son olarak bu sürecin çok yakında biteceğinin altını çizdi "Güzel insanlar, onu yazmayacağım günler yakındır. İlk günden itibaren dedim bu bir süreçtir ve sürecin sonuna geliniyor.”
<< Önceki Haber Fuat Avni yazdı, Davutoğlu yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER