AKP'ye ait aracın altından bomba çıktı!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 21 2015
AKP'ye ait bir aracın altında bulunan şüpheli poşetten, saatli ve zaman ayarlı bomba çıktı.

Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde saat 17.30 sıralarında AK Parti İlçe binası yakınlarında, park halinde bulunan parti aracının altında, vatandaşlar bir poşet olduğunu farketti. Vatandaşlar bunun üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, şüpheli paketin içerisinde patlayıcı olabileceği ihtimaline karşı güvenlik önlemi alarak, konuyu bomba imha uzmanı ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, şüpheli paketi fünye ile kontrollü şekilde patlattı.
Paketten ilk incelemelere göre TNT olduğu değerlendirilen, saatli ve zaman ayarlı bomba çıktığı öğrenildi.
Polis ekipleri, topladıkları delilleri detaylı bir şeklide incelemek üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'2.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!3.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı4.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!5.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci ...

Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!

Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emr...

BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'y...

Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kült...


