"AKP'ye neden yanladın?" sorusuna Okan Bayülgen'den cevap

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un çifte maaşına sahip çıkan Okan Bayülken'e "Neden AKP'ye yanladın?" sorusu yöneltildi.

SHABER3.COM

Şovmen Okan Bayülgen bugün Ekşi Sözlük'te yazarların sorularını cevapladı.  Okan Bayülgen, Ekşi Sözlük'te bir yazarın kendisine yönelttiği "Neden AKP'ye yanladın?" sorusuna cevap verdi.
Bu soruya cevap olarak Bayülgen, şunları söyledi: "Yapma ya? Öyle mi görünüyor oradan? Buradan hiç öyle değil. Benim taraftan. Her şeyden önce. TV programlarına yeni bir haber kanalı oluşumuyla başlayınca ve o haber kanalını A Haber ile Halk TV arasında bir yere konumlamaya çalışınca demokrat bir yerde nasıl durur kolay bir şey değil." 

"BU SORUNUN SORULMASI BİLE SAÇMA!"^

Bayülgen, "Ben de onun içindeyim. Yandaş mı oldun? Bu sorunun sorulması bile saçma. Çok üzer beni bu. Belki provakatif olduğu için tabii ki hani biraz da adamı sarsalım istiyorsa bu soruyu soran arkadaş tamam evet ama saçmalık her şeyden önce." dedi.

Bayülgen, "İki yılın üzerinde yaptığım bütün işlerden uzak bırakılmamın ve şu anda içinde bulunduğumuz Mecidiyeköy'deki Dada Salon'un oluşmasının bütün bunlara yatırım yapmamın nedeni zaten bu hiçbir zaman yanlayamayacaklarım." ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber "AKP'ye neden yanladın?" sorusuna Okan Bayülgen'den cevap Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER