AKP'ye oy vermeyen ilçelere içme suyu yok
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 6 2015
AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, belediye başkanı tarafından makamından kovulmaktan beter hale getirildiğini iddia etti.

AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, belediye başkanı tarafından makamından kovulmaktan beter hale getirildiğini iddia etti.
BAŞVURULAR SONUÇSUZ
Seçimlerde HDP'ye yüksek oranda oy çıkan Hınıs ve Tekman ilçelerine Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet sunmadığı iddiasıyla, CHP'li milletvekili Doğan, 35 muhtarla birlikte başkan Sekmen'den randevu alarak makamında ziyaret etti.
Bugün'ün haberine göre ziyaret sonrası açıklama yapan Doğan yaşananları şöyle anlattı: "Hınıs ve Tekman ilçelerinden muhtarlar içme suyu gibi en temel ihtiyaçlarının bile karşılanmadığını, kanalizasyon sistemlerinin olmadığını, çok sayıda hepatit A ve dizanteri hastalığı vakasıyla karşılaştıkları şikayetlerinde bulundular. Yolların asfalt olmaması, toplu taşıma araçlarının yetersiz olması gibi en temel sorunlarının giderilmesi için yaptıkları başvurularının sonuçsuz kaldığını ilettiler.
NEZAKET DIŞI
Sekmen’den randevu aldık. Ben, avukat, il başkanım ve üyemiz 15 dakika boyunca bekledik ve sonrasında başkan geldi. 'Ben muhtarları dinlemeyeceğim. Sizin de gelmenize gerek yoktu' dedi. Sonra tansiyon yükseldi.
‘O muhtarlar da şikayet edene kadar hizmet için oy verselerdi’ dedi. Ondan sonra ayrılmak zorunda kaldık ve yazıklar olsun dedik. Kovulmaktan beter edildik.
Siyasi ahlakla, nezaketle belediyecilik anlayışı ile bağdaşmayan bu uygulamayı bir kez daha şiddetli kınıyoruz."
SEKMEN: ASLA MAKAMDAN KOVMA OLMADI
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, CHP Milletvekili Selina Doğan'ı makamından kovmadığını ancak nezaket sınırları içerisinde muhtarlar ile ilgili küçük bir tartışma
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları2.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı3.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu
6.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı7.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar8.İran protesto: Trump'tan tehdit, Hamaney'den rest9.Emniyet Müdürü, eşine, şöförlü çakarlı araç tahsis etmiş!10.Halep'te gerilim! Valilik binası insansız hava aracıyla vuruldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








