Akşener: 'Artık Kasımpaşalı Erdoğan yok'

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Mayıs 18 2022
İYİ Parti lideri Meral Akşener, haftalık grup toplantısında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'yüzük' üzerinden yüklendi. Saray'daki Erdoğan'ın yoksulun halinden artık anlamadığını söyledi.
Akşener: 'Artık Kasımpaşalı Erdoğan yok'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki haftalık olağan grup toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasına, AKP tarafından 'millet bahçesi' yapılmak istenen ve iş makinelerinin resmen girdiği Atatürk Havalimanı ile başlayan Akşener, "Bizler 19 Mayıs haftasında Atatürk Havalimanı'na dozerleri sürenlere inat, onun Türkiye için ortaya koyduğu büyük vizyonu hayata geçirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AKP iktidarına sert eleştirilerde bulunan Akşener, "Elini attığı her şeyden kriz çıkartan Bay Kriz ve arkadaşlarının tutunacakları tek bir dalları kaldı, o da duygularımız" diye konuştu.

"KASIMPAŞALI ERDOĞAN ARTIK YOK"
"Cebinde beş kuruş olmadan, utana sıkıla ailesinin eline bakmayı değil, yaptıkları işin değerini görmek istiyorlar. Ama sen koca kibrinle artık bu istekleri anlayamazsın Erdoğan" diyen İYİ Parti lideri, şu ifadeleri kullandı:

"Ama bu istekleri Kasımpaşalı Erdoğan anlardı. Çünkü gece aç uyumanın, yokluğun, yoksulluğun ne demek olduğunu, Saray sefasına kapılan Erdoğan bilmez. Bir yüzükle yola çıkan Kasımpaşalı Erdoğan bilir. Ama Kasımpaşalı Erdoğan artık yok, kendisi bu diyardan gideli çok oldu. Artık karşımızda Beştepeli Bay Kriz var."

"ATATÜRK HAVALİMANI'NA DOZERLERİ SÜRENLERE İNAT..."
Akşener'in konuşmasından öne çıkan satırlar şu şekilde:

"Her 18 Mayıs gecesinde sabahı heyecanla ve umutla bekleyen yüreklere, yarın doğacak kurtuluş gecesini hasretle bekleyenlere selam olsun. Bugün bizleri yüce meclisimizin çatısı altında bir araya getiren şanlı mücadeleye şükürler olsun. Bizler, bırakın anmayı, Atatürk'ün isminden bile rahatsız olanlara inat onu anmaya devam edeceğiz. Bizler 19 Mayıs haftasında Atatürk Havalimanı'na dozer

Bu haberler de ilginizi çekebilir