Akşener’den İmamoğlu'na destek: Sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesine yönelik başlatılan 'terör teftişi'ne tepki gösterdi. "Sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin' diyerek iktidara uyarıda bulundu.

SHABER3.COM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir’de yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ‘terör teftişi’ girişimine tepki gösterdi. Akşener, “Bu millet milli iradeye el uzatanları her daim cezalandırmıştır. Yapmayın” dedi.

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Bu millet sandıkta hür iradesiyle attıkları oyların sonuçlarına el uzatanları her daim cezalandırmıştır. Yapmayın beyefendiler, yapmayın. Kendi kendinize sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin.

Türkiye huzursuzluktan bıktı. Türkiye, bu millet gerilimden bıktı. Bu millet ucuz kutuplaştırmalar üzerinden birbirine düşman edilme eylemlerinden bıktı. ‘Biz artık huzur istiyoruz, işlerimizi doğru düzgün yapmak istiyoruz. Biz artık üretmek, dürüst, namuslu bir biçimde çalışıp, vergimizi ödeyip, istihdam yaratmak istiyoruz. Her dakika başımıza bir iş gelecekmiş tedirginliğiyle bu hayatı sürdürmek istemiyoruz’ diyor bu insanlar.

Bunlara kulak verin. Benden söylemesi. Sonra uyarmadı demeyin.”
<< Önceki Haber Akşener’den İmamoğlu'na destek: Sandıkta şamar yemenin... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER