Akşener'den dobra açıklamalar

Meclis Başkan Vekili ve MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener, Bugün TV'de Erkan Akkuş'un konuğu oldu.

Akşener'den dobra açıklamalar

Meclis Başkan Vekili ve MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener, Bugün TV'de Erkan Akkuş'un konuğu oldu. Gündemle ilgili soruları cevaplayan Akşener merak edilen bütün sorulara içtenlikle cevap verdi.

'SAMANYOLU'NA 12 YIL SONRA ÇIKTIM'

Erkan Akkuş'un Camia'nın kanalına niye çıktığı ile ilgili eleştirileri sorması üzerine Samanyolu Haber'e yılalr sonra çıktığını belirterek şunları söyledi: STV'ye 12 yıl sonra çıktım. Üç yıldır Meclis Başkan Vekili'yim diye siyasi konuşma yapmamaya özen gösterdim. Fakat şuan seçimler yaklaşıyor durum değişti. Meral Akşener hiç MHP haricinde hiç bir kurum, kuruluş ya da yapıyla organik ya da inorganik bir ilişkisinin olmadığının altını çizen Akşener 'MHP dışında üye olduğum her hangi bir bağım yok. Her hangi bir grupla ilgim olsaydı bunu da açıkça ve gururla söylerdim' dedi. Meral Akşener'den gündeme ilişkin çarpıcı cevaplar | Samanyolu Haber

'İFTİRAYI ATAN CEVAP VERMEK ZORUNDADIR'

Kendisine atılan kaset iftirasıyla ilgili de konuşan Meclis Başkan Vekili Akşener konuyla ilgili şunbları söyledi: Mustafa Yeşil'i niye mahkemeye vermiyor deniyor. Ben tanımam Mustafa Yeşil'i. Velev ki Mustafa Yeşil o mezkur şahsa (Latif Erdoğan) bir şeyi söylemiş olsun ben onu da tanımam. İftirayı atan ve bu iddia da bulunan televizyona çıkan o mezkur şahsın ta kendisi. İddia ve iftiranın sahibi kimse cevabı verecek olan odur. Ben doğru bildiğimi yapıyorum. Mahkemeye iftirayı atanı verirsin iddia edilen şahısları değil dedi.

'TÜRKÜYÜ SÖYLEYEN BİZ OLSAYDIK...'

Son olarak AKP'li Yasin Aktay'ın salavat-ı şerif'li türküsüne değinen Meral Akşener 'bizden birisi salavatlı türküyü söylese neler olurdu. Birileri çıkıp hala bunu savunmaya çalışıyor. Dini siyasetin emrine soktular diyerek gelinen noktanın vahametini gözler önüne serdi.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Akşener'den dobra açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER