Aktif Eğitim-Sen'den Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı kursu


Aktif Eğitim-Sen Malatya İl Temsilciliği ve Fatih Üniversitesi işbirliğinde bir haftalık Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı kursu düzenlendi.

Aktif Eğitim-Sen Malatya İl Başkanı Fatih Yanardağ, sendika olarak eğitim faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Son olarak Fatih Üniversitesi ile 1 hafta sürecek bir eğitim programını hayata geçirdiklerini belirten Yanardag, "Fatih Üniversitesi ile işbirliği içerinde Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı sertifikalı yüz yüze eğitim 21 Kasım'da başladı ve hafta sonları 10.00-19.00 saatleri arasında 29 Kasım'a kadar devam ediyor. Bu kapsamda ise Fatih Üniversitesi'nden gelen alanında uzman eğitimciler yüz yüze eğitim ile keyifli bir eğitim sunuyor. Eğitimler sıcak ve samimi bir ortamda devam ediyor. 80 saatlik Fatih Üniversitesi onaylı eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan eğitimciler bu alanda daha iyi işler yapmak ve alanda daha uzmanlaşmayı hedefliyor." dedi.

24 Kasım'da Öğretmenler Günü etkinliği de düzenlediklerini hatırlatan Yanardağ, "Elleri öpülesi öğretmenlerimizin tek kıymetli günü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tatlı bir sürpriz yapıldı. İl yönetimimiz, ilimize en uzak olan 120 kilometre uzaktaki Kuluncak ilçemizde görev yapan üyelerimiz, Arguvan ilçemizdeki üyelerimiz ve yine en uzak ilçelerinden olan Hekimhan ilçemizdeki üyelerimiz ve okullarındaki çalışan tüm eğitimci arkadaşların Öğretmenler Günü'nü yerinde kutladı. Öğretmenlerimize tatlı bir sürpriz yaparak, onları hatırlamak tatlı bir hediye sunmak böylece bizim için gerçekten de değerli olan eğitimci arkadaşlarımızın bir gün de olsa değerli olduğunu onlara hissettirmek için böyle bir faaliyette bulunmak istedik. Gerçekten bizi hiç ummadıkları bir anda karşılarında görmeleri eğitimci arkadaşlarımızı çok memnun etti. Bir günde olsa öğretmenlerimizi hatırlamış olmak böyle bir sevinç seli meydana getirdiğini görünce daha önceden de ilçelere yaptığımız bu ziyaretlerin sayısını arttırmamız gerektiğini daha iyi hissettik. Öğretmenlerimiz ile hoş sohbet ortamında kendilerine hediyeler sunduk." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Aktif Eğitim-Sen'den Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER