Aktif Eğitim Sen Erzurum Şubesi'nde görev değişikliği


Aktif Eğitimciler Sendikası Erzurum Şubesi'nin Kurucu Başkanı Mehmet Karslı, sağlık problemleri nedeniyle görevini Kenan İrdemez'e devretti.

Aktif Eğitim Sen'de görev teslim töreni düzenlendi. Sendika binasında düzenlenen törende 2013 yılından bu yana görevi yürüten kurucu başkan Karslı, görevini Kenan İrdemez'e teslim etti.

Mehmet Karslı, 2 yıllık görev süresince eğitim camiasının sorunlarının tesbiti ve çözümü noktasında çalıştıklarını söyledi. Karslı,büyük bir özveri içeririsinde yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte çalıştıklarını kaydetti. Sağlık problemleri nedeniyle görevinden ayrıldığını belirten Karslı, "Bu bir bayrak teslimi. Bizler 2 yıl boyunca eğitim camiasının sorunlarını ve çözüm önerileri bilimsel ve objektif olarak ortaya koyduk. Militan bir sendikacılıktan uzak, birleştirici, bütünleştirici ve yol gösterici olduk. Sağlık sorunmlarım nedeniyle güvenilir ellere görevini devretmenin huzuru içerisindeyim." dedi.

Sendika şube başkanlığı görevine atanan Kenan İrdemez, Karslı'dan devraldığı sendikal görev sancağını ileriye taşıyacağını vurguladı. İrdemez, 2 yıllık görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı Karslı'ya teşekkür etti. Karslı'nın sendikal bilgi ve tecrübesinden faydalanacaklarını da sözlerine ekleyen İrdemez, "Görev sancağını teslimalmının sevinç ve gururu içindeyiz. Mehmet Bey'in tecrübelerinden sürekli yararlanacağız. Bizlere tevdi edilen bu görevi layıkıyla yerine gertirmeye çalışacağız." diye konuştu.

Kenan İrdemez daha sonra hizmetlerinin anısına Karslı'ya plaket sundu. CİHAN
<< Önceki Haber Aktif Eğitim Sen Erzurum Şubesi'nde görev değişikliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER