Aktif Eğitimsen Kozan temsilciliğinden bebeklere battaniye

Aktif Eğitimsen Kozan temsilciliğinden bebeklere battaniye

Aktif Eğitimsen Kozan Temsilciliği, yeni anne baba olan üyelerini görev yaptıkları okul ve evlerinde ziyaret ederek bebeklerine 'Aktif Bebek battaniyesi' hediye ediyor.

Sendikanın Kozan Temsilcisi Osman Yavuz, uygulama ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Üyelerimizin özel gününde yanlarında olmaya gayret eden sendikamız, kuruluşundan itibaren üyelerimizin doğan her bebeğine 'Aktif Bebek' diyor. Bebeklerimizin de sendikamız ve üyelerimiz gibi hayatın her alanında aktif olması temennisiyle battaniye hediye ediyoruz. Allah'tan bu evlatlarımızın vatanını ve milletini seven ve bu uğurda çalışan hayırlı insanlar olmasını diliyoruz." dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Adana Şube Başkanı Ömer Yılmaz da sendika üyelerinin acı ve tatlı günlerinde yanlarında olduklarını söyledi. Sendikacılığa farklı bir bakış tarzı getirdiklerini ifade eden Yılmaz, Aktif Bebek battaniyelerinin üyeleri tarafından beğenildiğini ifade etti.

Hediyesini alan Hakan Güneş isimli öğretmen "Allah herkese bu tatlı duyguyu nasip etsin. Sendikamızın bu mutlu günümüzde yanımızda olarak bizleri onurlandırması beni ve eşimi çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Aktif Eğitimsen Kozan temsilciliğinden bebeklere battaniye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER