Alaattin Çakıcı eski defterleri açtı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 5 2015
AKP'nin Bakanlık teklifini kabul ettikten sonra MHP'ye ve Devlet Bahçeli'ye ağır eleştiriler yönelten Yıldırım Türkeş'e en sert tepki Tekirdağ F Tipi Cezaevinde yatmakta olan ünlü kabadayı Alaaattin Çakıcı'dan geldi.

Alaattin Çakıcı, Başbakan Yardımcılığı makamına gönderdiği mektupla Yıldırım Türkeş'e tepki gösterdi.
Türkeş'i geçmişte çok iyi tanıdığı bilinen Çakıcı, Türkeş'in gece hayatına düşkünlüğüne vurgu yaptığı mektubunda şok edici iddialar ortaya attı.
Abisinin ve babasının 12 Eylül öncesi Ülkücü oldukları için sol terör örgütleri tarafından şehit edildiğini belirten Çakıcı, Yıldırım Türkeş'in ise o yıllarda babası Başbuğ Alparslan Türkeş'in maruz kaldığı zulüm ve sıkıntılara rağmen gece kulüplerinde gezdiğini iddia etti.
Çakıcı soyadından başka hiçbir kerameti olmadığını vurguladığı Türkeş'i sumo güreşçilerine benzetti.
İşte Çakıcı'nın o Mektubu:


Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!3.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!4.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!5.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'8.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti9.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!10.Rusya askeri hedeflerinden vazgeçmeyecek ve Batı

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







