Alaattin Çakıcı'nın üvey oğluna yakalama kararı


Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik'e, tartıştığı özel güvenlik görevlisini tabancayla bacağından vurduğu iddiasıyla yargılandığı davada yakalama kararı çıktı.

Çeşitli suçlardan emniyette kaydı bulunduğu belirtilen Özbizerdik, Etiler'de kız arkadaşıyla gittiği bir restoranda loca nedeniyle tartıştığı güvenlik görevlisi Hakan Gülez'e ateş açtıktan sonra restorandan kaçmıştı. 'Yaralama', 'Meskun mahalde ateş ederek güvenliği tehlikeye sokma' ve 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Özbizerdik, 'yurt dışına çıkış yasağı' ile 'evine en yakın güvenlik birimine ayda bir kez imza verme' zorunluluğundan oluşan adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Onur Özbizerdik, müşteki Hakan Gülez ve avukatlar katılmadı. Duruşmaya tanık olarak katılan Ali Arslan ifadesinde, olay günü güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirterek, "Olayın yaşandığı yerde uzun zamandır bekçilik yapıyordum. Onur isimli şahıs arada sırada gelirdi. Bu vesileyle tanırdık. Hakan, Onur'a 'rezervasyonunuz var mı?' diye sordu. Onur'da 'gel ben sana rezervasyon göstereyim' dedi. Sonra patlama duydum. Hakan'ın ayağından kan akıyordu. Onur da 'acıdı mı cicim, istersen seni ben hastaneye götüreyim' dedi ve kaçtı. Ambulans çağırdık, ve arkadaşımızı hastaneye götürdük" şeklinde konuştu.

Ara kararını açıklayan mahkeme, duruşmaya gelmeyen sanık Özbizerdik hakkında yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Alaattin Çakıcı'nın üvey oğluna yakalama kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER