Alacak-verecek tartışmasında polisi bacağından vurdu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 2 2016
BAŞAKŞEHİR'de bulunan Dolapdere Sanayi Sitesi'nde, alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma sırasında, sivil bir polis silahla bacağından yaralandı.

Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa T., alacak-verecek meselesi nedeniyle, daha önce çalıştığı soyadı öğrenilemeyen Mehmet adlı kişiye cep telefonuyla tehdit mesajları göndermeye başladı. Bunun üzerine, Mehmet adlı kişi, Mustafa T. ile anlaşmak için kendisini işyerine çağırdı. Bir süre önce ameliyat geçirdiği öğrenilen işyeri sahibi, alacaklı Mustafa T.'yi ikna etmesi amacıyla, kendisini ziyaret etmek için Van'dan gelen sivil trafik polisi damadı Uğur Çakır'ı da buluşmaya çağırdı. İşyerine gelen Mustafa T., bir süre işyeri sahibi ve sivil polis memuru Uğur Çakır ile tartıştıktan sonra ayrıldı.
SİLAHIYLA DÖNDÜ
Daha sonra, silahıyla birlikte işyerine dönen Mustafa T., belinden çıkardığı tabancayı Uğur Çakır'ın bacağına doğrultarak ateş etmeye başladı. Bacağına isabet eden kurşunla yere yığılan Çakır ambulansla hastaneye kaldırırken, polis güvenlik şeridi çekerek çevrede önlem aldı. Sivil trafik polisini vuran saldırgan Mustafa T. ise olay yerinden kaçtı. Ancak zanlı kısa süre içinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve Başakşehir Polis Merkezi'ne götürüldü.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!
6.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?7.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!10.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







