Albayrak: Maçın tekrarı için başvuru yaptık


İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş Kulübü, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 25. haftasında oynadıkları Fenerbahçe maçının tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Beşiktaş Kulübü'nün İletişimden Sorumlu Yöneticisi Metin Albayrak Cihan Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Maç içinde formasını çıkartarak oyun alanının dışına çıkıp sonra geri gelen Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike'nin hareketini hakem Fırat Aydınus ve diğer hakemler görmezden geldi. Bu durumun da kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye maçın tekrarı için başvurduk." diye konuştu.

Albayrak ayrıca, ellerindeki görüntü ve benzeri delillerle, karşılaşmanın ilk yarısında teknik direktörleri Slaven Bilic ile tartışan ve tehdit içerikli küfür ettiği iddiasıyla sarı - lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu'nun ceza alması için de başvuru yaptıklarını belirtti.

Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin Nijeryalı oyuncusu Emmanuel Emenike 19. dakikada kaçırdığı gol sonrasında kendi seyircisinin tepkisini çekmiş, ıslık ve yuh sesleriyle protesto edilince de teknik ekibe 'beni oyundan alın' diye işaret yapmış, oyundan alınmayınca da tepkilerin devamı üzerine formasını çıkarıp oyun alanını hakemden izinsiz terk etmişti.

Emenike'nin bu hareketi üzerine Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal başta olmak üzere diğer yardımcıları, yedek kulübesindeki Fenerbahçeli futbolcular ve sahada maçta forma giyen oyuncular Emenike'yi soyunma odasına gitmeden durdurmuş, ikna ederek formasını giydirmiş ve oyun alanına döndürmüştü.
CİHAN
<< Önceki Haber Albayrak: Maçın tekrarı için başvuru yaptık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER