Alex yeniden sahada
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 4 2016
Paylaş
X Post
Fenerbahçe’nin efsane oyuncularından Alex de Souza, Ronaldinho ile birlikte Brezilya Milli Takımı’ndan arkadaşı Adriano’nun takımına karşı gösteri maçında forma giyecek.

Fenerbahçe’nin efsane yıldızlarından Alex de Souza, gösteri maçı ile yeniden sahalara dönüyor.
Alex de Souza, bilindiği gibi bir süredir yorumcu olarak Brezilya TV’lerinde boy gösteriyordu. Brezilya Milli Takımı’ndan arkadaşı Adriano’nun formasını giymeye hazırlandığı Miami United’a destek vermek için gerçekleştirilecek gösteri maçında ünlü isimlerle birlikte sahaya çıkacak. Başta Ronaldinho olmak üzere bir çok ismin bir araya geleceği ifade edilen gösteri maçının ise Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentindeki Sun Bowl Stadı’nda oynanacağı ifade edildi.
24 Mayıs tarihinde oynanacağı belirtilen gösteri maçında Adriano’ya destek vermek için forma giyecek isimler arasında yer alacak olan Alex de Souza ve Ronaldinho’nun dışında kimlerin olacağının ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.
Kaynak: Sporcope
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kılıçdaroğlu, Özel'in kullandığı lüks araçları satıyor!2.İzmir mitinginde TOMA'nın üzerine çıkan kişi tutuklandı3.Barış taslağına rağmen Hürmüz gerilimi altına yaramadı4.Kılıçdaroğlu, parti mülkiyetine zarar verenler için suç duyurusuna hazırlanıyor5.Schengen'de vize krizi derinleşiyor! Hızlı randevu tuzağına dikkat!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN YAĞMUR

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER












