Alex'e sürpriz transfer teklifi, 'Bize gel'

Coritiba formasıyla geçtiğimiz Aralık ayında emekliye ayrılan Alex De Souza'ya sürpriz bir transfer teklifi geldi.

Alex'e sürpriz transfer teklifi, 'Bize gel'

Sao Paulo'daki Allianz Park Stadı'nda jübilesini yapan ve yeşil sahalara resmen veda eden Alex de Souza gider ayak Palmeiras'ın kasasını doldurdu. Eski Fenerbahçe kaptanının veda maçında tribünler tam olarak dolmasa da, statta yaklaşık 13 bin biletli seyircinin bulunduğu ve bunun bir jübile karşılaşması için oldukça iyi bir rakam olduğu bildirildi. 
 
Karşılaşmadan elde edilen gelir de belli oldu. Alex'in veda maçından 600 bin Brezilya Reali (500 bin Türk Lirası) bir hasılat kaldığı belirtildi. Sağlanan gelirin, yeşil-beyazlı kulübün kasasına girdiği ifade edildi. 

Öte yandan efsane futbolcuyla ilgili ilginç bir gerçek de gün yüzüne çıktı. Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde eski takımları Coritiba ve Cruzeiro ile birlikte Palmeiras da Alex'i istemiş, oyuncu o dönem tercihini Coritiba'dan yana kullanmıştı. Sao Paulo ekibinin buna karşın transferden umudunu kesmediği belirlendi. 
 
Transfer teklifi yaptılar  
Alex'in Coritiba formasıyla geçtiğimiz Aralık ayında emekliye ayrılmasının ardından bile Palmeiraslı yöneticilerin hala Alex'e 'Bize gel' teklifini ileterek, bir süre daha futbol oynaması ısrarında bulundukları, ancak buna karşın Brezilyalı futbolcunun Palmeiras'a transfer olmayıp futbolu bıraktığı belirtildi. 

Skorer
<< Önceki Haber Alex'e sürpriz transfer teklifi, 'Bize gel' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER