Alex'ten Aziz Yıldırım'la ilgili bomba iddia
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Kasım 22 2015
Alex de Souza'nın gündeme bomba gibi düşen kitabında 3. perde.

“Türkiye Ligi’nde benim 136, Aykut Kocaman’ın 140 golü vardı. Bir maç öncesinde beni 18 kişilik kadroya almadı. Bunu neden yaptığını anlayamadım. 8.5 yıllık kariyerimde sağlıklı olduğum dönemleri varsayarak söylüyorum, ilk kez bir maçta kadro dışı kaldım. Bunu öğrendikten sonra duşumu aldım, eşyalarımı topladım ve eve döndüm.
Bir gün sonra maça gidip gitmeyeceğimi düşünmeye başladım. Sonra gitmeye karar verdim çünkü kaptandım. Karım da maçın bizim sahamızda olduğunu ve mutsuz bile olsam takımın bir parçası olduğum için stada gitmem gerektiğini söyledi. Kulübeye yakın bir yerlerde maçı seyrettim.”
‘Başkan, beni unutmalarını istedi’
“Takım iyi oynamadı. İkinci yarının ortasında taraftarlar hocaya, ‘Alex nerede?’ diye tezahürat yapmaya başladı. Başkan eline mikrofonu aldı ve taraftarları susturmak için anons yaptı. Beni unutup maça konsantre olmalarını söyledi. O zaman karım, ‘Böyle bir oyun görmedim. Hadi buradan gidelim’ dedi. Başkan 1 yıl hapiste yattı. İnsanlar, şüphede olduğu halde bile başkanı savundu. Takımı ve başkanın imajını korudu. Fakat o an insanlara sessiz olmasını söylediğinde taraftarlara şüphe duyması konusunda bir şans verdi.”
‘Çocuğum hakkında konuşmana izin vermem’
“Aziz Yıldırım beni aradı ve konuşmamız gerektiğini söyledi. Görüşmede bana, ‘Sorunları çözmeniz lazım’ dedi. Ben de bir şeyleri çözmeye gerek olmadığını, hocayla aramdaki sorunları çok önceden kendisine söylediğimi hatırlattım. Bana kulübü korumam gerektiğini söyledi. Ayrıca beni çıldırtan bazı şeyler de söyledi. Mesela bana, ‘2 yaşındaki çocuğunu taraftar için kullanıyorsun’ dedi. Bunun üzerine, ‘İyi dinle başkan. Hapiste 1 yıl geçirdin. Bu dönemde benim çocuğum stada gitti. Ben 180’in üzerinde golü bu kulüp için attım. Benim oğlum, diğer çocuklar gibi futbolu sevdiği için oradaydı. Çocuğum hakkında konuşmana izin vermem. Hem de bu ses tonuyla’ diyerek çıkıştım. Ardın
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!3.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'4.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!5.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti8.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'9.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!10.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







