Alfemo, Mısır'da 6. mağazasını açtı


Türkiye'nin lider mobilya markalarından Alfemo, yurt dışı pazarlarında yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Bu çerçevede Mısır'daki mağaza sayısını arttıran Alfemo, 6. konsept mağazasını İskenderiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden Green Plaza'da açtı.

İskenderiye, 10 milyonluk nüfusuyla Mısır'ın Kahire'den sonraki ikinci en büyük kenti konumunda yer alıyor. Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yurt dışında açtıkları her mağazanın Türkiye'nin ihracatı ve istihdamını artırma adına son derece önemli olduğunu vurguladı. Davulcuoğlu, "Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality desteği ile binlerce kişiye istihdam sağlayan, dünyanın dört bir yanına ihracat yaparak dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA 150'Yİ AŞKIN MAĞAZASI VAR

3 yıl önce Mısır'a giren ve yapılan pazar araştırmalarına göre şu an ülkenin en beğenilen ilk 5 mobilya markası arasında yer alan Alfemo'nun yurt içinde ve Panama'dan Almanya'ya, Kazakistan'dan Suudi Arabistan'a kadar dünyanın dört bir yanında 150'yi aşkın mağazası bulunuyor. Mısır genelinde mağaza sayısını artırmayı hedefleyen Alfemo, buradaki ilk mağazasını 2012 yılında Kahire'de açtı. Mısır'da toplam 6 konsept mağazada 7 bin 500 metrekarelik alanda tasarım ürünü; yenilikçi, Avrupalı ve yüksek kaliteli ürünlerini tüketicinin beğenisine sunuyor. Alfemo'nun, imzaladığı anlaşmalarla 2016 yılı sonuna kadar Mısır'da toplam 11 mağazası hizmete girecek. CİHAN
<< Önceki Haber Alfemo, Mısır'da 6. mağazasını açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER