Ali Fuat Yılmazer'in Pendik'te seçim irtibat bürosu açıldı


Emekli Emniyet Müdürü İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Fuat Yılmazer'in ikinci seçim bürosu Pendik Bahçelievler Mahallesi'nde açıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreni sırasında Yılmazer'in kızı Fatma Yılmazer babasının mesajını katılımcılarla paylaşırken eşi Mualla Yılmazer de kısa bir konuşma yaptı.

Açılış töreninde babası Alif Fuat Yılmazer'in mesajını okuyan kızı Fatma Yılmazer şunları söyledi; "Üsküdar'daki seçim irtibat merkezinin açılışı ile vira bismillah diyerek start aldım. Bu aynı zamanda sahte aşkların ve yalancı sevdaların baharında bir süredir tehlikeli mecralara sürüklenen ülkemin yeni baharların arefesinede farklı nevşunemalara hazırlanmakta olduğunun da habercisi oldu. Tüm milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu sürece inanan, el tutan ve büyük bir şevk ve heyecanla sımsıkı sarılan tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim. Bedeli ne olursa olsun özgürlüklerimizden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğimizi ve nesebsiz düşüncelerin namına bu ülkede olursa olsun demokrasiyi geliştirme kararlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğimizi dosta düşmana bir kez daha göstermiş oldunuz. Şu an sizlerle beraber olup, mukaddes bildiğim asillerden asil bu heyecanınıza bizzat şahit olamadığım için nispeten burukluk yaşıyor olsamda necip halkımın benim yokluğumu ve boşluğumu hissettirmeyen vazifeşinaslığı ve en zor zamanlarda bile tarihe mal olacak bir civanmertlikle doğru yerde saf tutabilme ferasetini görüyor olmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyim. Aldanmaz ve aldatmaz bu dostluk ve kardeşlik ülküsünü geleceğimizin en değerli teminatı olarak aziz milletimizin bağrında mayalayan ve yeni dirilişlerin heyecanı ile yüreklerimizi bir kez daha coşturan yüce mevlama sonsuz şükürler ediyor, tüm gönül dostlarımı en kalbi duygular, en derin saygı ve hürmetlerle selamlıyorum. Ali Fuat Yılmazer."

Yılmazer'in eşi Mualla Yılmazer de konuşmasında vatandaşların duaları ila ayakta durduklarını kaydederek şunları söyledi; "Binlerce kez, sonsuz sizden razı olsun Allah. Dün Ali Fuat Bey ile görüşümüzü yaptık. Başka bir cezaevine nakil olmuştu, ben ilk seçim irtibat büromuzun açılışını anlatınca çok heyecanlandı ve göremediği için de çok duygulandı gözleri doldu. Allah büyük dedim Ali Fuat bey, sen çok çalıştın, şimdi burada biraz dinlen çıktığın zaman yine koştur ben seni bekleyeceğim dedim. Allah sizden razı olsun, hepinizin selamlarını ileteceğim. İnşallah güzel bir sonda hep beraber buluşalım."

Yılmazer'in avukatı Hüseyin Ataol da konuşmasında sözlerine "Silivri'nin o güzel bahçesinden Ali Fuat Yılmazer beyin selamını getirdim" diyerek başladıktan sonra şöyle devam etti; "Biz oraya zindan demiyoruz, biz oraya cezaevi demiyoruz. Orası onlar için bir sabır bahçesi inşallah o bahçe çok yakında çok güzel günler yetiştirecek. Bu sürece şükürler olun ki onca sıkıntıya rağmen böylesine yiğit insanların var olduğunu görme bahtiyarlığına bizi eriştirdi. Bu sürece şükürler olsun ki, sıkıntılara rağmen, yokluğa rağmen, her türlü eziyete ve zillete rağmen 'Allah var gam yok' diyebilen yiğitleri bize gösterdi. Pendik Üsküdar'daki seçim büromuzun açılışından sonraki ikinci merkezimiz. Sahada yaptığımız çalışmalarda inşallah Rabbimden farklı bir takdir söz konusu olmaz ise Ali Fuat Yılmazer abimizi 7 Haziran'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndereceğiz 1. Bölgeden. Sahada yaptığımız çalışmalar bunun çok kolay olduğunu, fakat bununla birlikte herkesin üzerine düşeni eksiksiz birfiil yerine getirmesi gerektiği gerçeiğini bizlere söylüyor. Pendik'ten 50 bin oy bekliyoruz. Bir bağımsız adayımızın seçilmesi için 90 bin ile 105 bin arasında oya ihtiyacımız var. şu anda yapmış olduğumuz istatistiklerde elhamdülillah 100 bini geçiyoruz. Ama 100 bin ile göndermeyeceğiz Ali Fuat abiyi. Ali Fuat abi zor işlerin adamıdır, kolay beğenmeyen bir adamdır. En az 400 bin oy ile onu bağımsız milletvekili yapacağız."

Konuşmaların ardından Pendik Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı Yılmazer'in eşi Mualla Yılmazer, kızı Fatma Yılmazer ve avukat Hüseyin Ataol tarafından kurdelanın kesilmesi ile gerçekleştirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Ali Fuat Yılmazer'in Pendik'te seçim irtibat bürosu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER