Ali Fuat Yılmazer'den flaş iddia
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Mayıs 28 2015
Paylaş
X Post
Mahkemenin tahliye kararı vermesine rağmen Silivri'de tutuklu bulunan Eski Emniyet Müdürü ve İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Fuat Yılmazer, AKP'ye kapatma davası açıldığında 'dönemin kudretlisi' bir kişinin omzunda ağladığını iddia etti.

Mahkemenin tahliye kararı vermesine rağmen Silivri'de tutsak bulunan Eski Emniyet Müdürü ve İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Fuat Yılmazer'in geçtiğimiz Cumartesi günü Kadıköy'de seçim bürosu açıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Ali Fuat Yılmazer tarafından kaleme alınan basın bülteni, Avukatı Hüseyin Ataol tarafından okundu.
Açıklamaların ardından basın mensuplarına dağıtılan basın bültenindeki ilginç bir bir iddia dikkat çekti. Ali Fuat Yılmazer, AKP'ye parti Kapatma Davası açıldığında "dönemin kudretlilerinin" kendi omuzlarında ağladığını iddia etti.
Yılmazer ayrıca, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın 32 yıl aradan sonra, 2010 yılında Taksim'de kutlanmasının mimarının kendisi ve ekibi olduğunu belirtti.
İşte Ali Fuat Yılmazer'in Avukatı Hüseyin Ataol aracılığıyla yaptığı o açıklama:
"Aslında Ali Fuat Yılmazer kimdir sorusunun en iyi cevabını dönemin muktedirleri verecektir. Gün gelecek gizli saklı herşey ortaya çıkacaktır. Bugün sadece gerçekleri söylediği için çeşitli kumpaslarla zindanlara atılan, sindirilmek için gözaltına alınan emniyet müdürleri bildiklerini anlatmaktan vazgeçecek sananlar yanılmaktadır.
Yandaş gazetelerin, televizyonların yayınlarıyla hipnotize edilen halkımızı yine bu kahraman emniyetçiler uyandıracaktır.
Gün gelecek, parti kapatma davası açıldığında "dönemin kudretlileri" omzumda çaresizlik içinde döktüğü gözyaşlarını en yandaş kalemler dahi saklayamayacaktır.
Gün gelecek, uzun yıllar sonra 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanmasının mimarı olan ben ve ekibim belgesellerle anılacaktır..."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Sincan Cezaevi’nde Süresiz Açlık Grevi: Sendikacı Başaran Aksu Eylem Başlattı2."Millet Şahidimdir" Yasaklandı, Avukatı Emsal Kararlarla İtiraz Etti (3.Tır Dorsesinde Yakalanan Arif Kocabıyık Cezaevine Gönderildi4.Gözaltına alınmıştı! Cemal Enginyurt'un danışmanı tutuklandı5.TOGG sil baştan! Ortaklar bir bir gitti!
6.Eski İçişleri bakanı İdris Naim Şahin adliyede7.Bodrum'da Hafize Gaye Erkan Krizi: Komşulardan Noter İhtarı ve Dava Tehdidi8.ABD İran'a yeniden saldırdı9.Adliye'de ifade veren İdris Naim Şahin'e yurt dışı yasağı getirildi10.Apple'da 15 yıllık dönem sona erdi: Tim Cook, CEO'luğu John Ternus'a devretti

HÜSEYİN ODABAŞI

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












