Ali Fuat Yılmazer'den flaş iddia

Mahkemenin tahliye kararı vermesine rağmen Silivri'de tutuklu bulunan Eski Emniyet Müdürü ve İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Fuat Yılmazer, AKP'ye kapatma davası açıldığında 'dönemin kudretlisi' bir kişinin omzunda ağladığını iddia etti.

Ali Fuat Yılmazer'den flaş iddia

Mahkemenin tahliye kararı vermesine rağmen Silivri'de tutsak bulunan Eski Emniyet Müdürü ve İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Fuat Yılmazer'in geçtiğimiz Cumartesi günü Kadıköy'de seçim bürosu açıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Ali Fuat Yılmazer tarafından kaleme alınan basın bülteni, Avukatı Hüseyin Ataol tarafından okundu.

Açıklamaların ardından basın mensuplarına dağıtılan basın bültenindeki ilginç bir bir iddia dikkat çekti. Ali Fuat Yılmazer, AKP'ye parti Kapatma Davası açıldığında "dönemin kudretlilerinin" kendi omuzlarında ağladığını iddia etti.

Yılmazer ayrıca, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın 32 yıl aradan sonra, 2010 yılında Taksim'de kutlanmasının mimarının kendisi ve ekibi olduğunu belirtti.

İşte Ali Fuat Yılmazer'in Avukatı Hüseyin Ataol aracılığıyla yaptığı o açıklama:

"Aslında Ali Fuat Yılmazer kimdir sorusunun en iyi cevabını dönemin muktedirleri verecektir. Gün gelecek gizli saklı herşey ortaya çıkacaktır. Bugün sadece gerçekleri söylediği için çeşitli kumpaslarla zindanlara atılan, sindirilmek için gözaltına alınan emniyet müdürleri bildiklerini anlatmaktan vazgeçecek sananlar yanılmaktadır.

Yandaş gazetelerin, televizyonların yayınlarıyla hipnotize edilen halkımızı yine bu kahraman emniyetçiler uyandıracaktır.

Gün gelecek, parti kapatma davası açıldığında "dönemin kudretlileri" omzumda çaresizlik içinde döktüğü gözyaşlarını en yandaş kalemler dahi saklayamayacaktır.

Gün gelecek, uzun yıllar sonra 1 Mayıs'ın Taksim Meydanı'nda kutlanmasının mimarı olan ben ve ekibim belgesellerle anılacaktır..."
<< Önceki Haber Ali Fuat Yılmazer'den flaş iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER