Ali Koç her an karar verebilir!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 5 2020
Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulüplerin harcama limitlerine dair kararı Fenerbahçe'yi ayağa kaldırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ligden çekilme dahil radikal kararlar almaya hazırlanıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de takımların harcama limitlerini açıklarken, Kasımpaşa ve Fenerbahçe, federasyonun kararını eleştirdi.
Fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medyada #LimitinDolduTFF etiketi altında TFF'ye veryansın etti.
Fenerbahçe'nin ligden çekilme ve yayın havuzundan çıkma ihtimallerini müzakere etmeye başladığı iddia edildi.
Federasyonun harcama limiti kararı sonrası Sarı-Lacivertli kulübün taraftarları da sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.
"LİGDEN ÇEKİLME DAHİL RADİKAL KARARLAR ALINABİLİR"
TRT Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu şahsi Twitter hesabında çarpıcı bir iddiada bulundu: "Ligden çekilme ve yayın havuzundan çıkma ihtimalleri ciddi olarak görüşülmeye başlandı. Fenerbahçe yönetimi limitler tekrar düzenlenmezse bu konuya karşılık olarak radikal kararlar almayı düşünüyor."
Gazeteci Ahmet Ercanlar, "Fenerbahçe Genel kurul kararı alıyor. Yaşananların hepsinin hesabını genel kurul soracak. Ligden çekilme konusu da artık masada." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Taraftarlarımızdan sabırlı ve gerektiği takdirde camia olarak atacağımız adımlar için de bir o kadar hazırlıklı olmalarını rica ediyoruz." denilmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'5.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı
6.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!7.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı8.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...9.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!10.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...

Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk k...


