Ali Şen, Pereira ve futbolculara yüklendi

Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, takımın geçen yılla bu yılın farkının harcanan para olduğunu söyledi ve hatanın büyük bir bölümünün teknik direktörde olduğunu belirterek "Bu yıl da boynumuzu büktüler. Çok üzgün ve öfkeliyim" dedi.

Ali Şen, Pereira ve futbolculara yüklendi

70 MİLYON EURO HARCANDI

"Bu yıl Aziz Yıldırım 70 milyon Euro daha çok para harcadı. Çok iyi bir kadro yaptı. Bu takımdan çok iyi bir kadro çıkarmak lazım. Çok yıldız + çok para = şampiyonluk diye bir şey yok futbolda. İyi kadro ve çok iyi yönetim eşittir şampiyonluk, o kesin. Aziz yıldırım bellide bu yıl son 18 yılın en iyi yönetimini gösterdi. Başkan herşeye karışıyor dediler, eleştirdiler. O da gitti profesyonelleri getirdi. İtalya'da başarılı olan bir kişiyi getirdi ve sportif direktör yaptı. Sportif direktör olan kişi de antrenör buldu. Bunlar hep ideal şeylerdi. Böyle olması gerektiği söyleniyordu. Onları yaptı."

"FENERBAHÇE'NİN KADROSU DÜNYA ÇAPINDA VE YEDEKLERİ BİLE MİLLİ FUTBOLCULAR"

"Hiç kimse Robin van Persie'nin birinci sınıf futbolcu oluğunu söyleyemez, Nani için söyleyemez. Sezon başında kimse bu isimlere itiraz edemezdi. Hakikaten Fenerbahçe kadrosu çok müsait şampiyonluk için. Milli kaleci Volkan Demirel en iyisi, sağ bekte iki kişi birden milli takımda, Gökhan ve Şener . Yanında oynayan Kjaer Danimarka milli takımında, yanında oynayan Bruno Alves Portekiz milli takım oyuncusu. Yedeği Kadlec ise Çek cumhuriyeti milli takımda forma giyiyor. Solda Caner milli takımda, Hasan Ali yeniden seçilecektir, o da milli takımda sık sık oynuyor.

"BUNLARIN HEPSİ EURO 2016'YA KALAN TAKIMLARIN OYUNCULARI"

"Bu örnekleri Fenerbahçe takımında ilerideki en uçta oynayan isimlere kadar devam edebilirsin, aslar ve yedekler milli takımlar seviyesinde oyuncular. Neden başarısız Fenerbahçe , o zaman bu iyi kadrodan takım çıkaramayan teknik direktör başarısız. Teknik direktör, takımın tamamı milli takımlarda oynayan bu ekipten en iyisini kuracak sahaya sürecek ve başarılı olacak, iyi futbol oynatacak."

"ŞİMDİYE KADAR ŞAMPİYONLUK İLAN EDİLMELİYDİ"

"Kadron müthiş, arkanda Fenerbahçe gibi dünyanın en iyi taraftarına sahip bir güç var. Parasal yönden herşey iyi, bütün bunlara rağmen takım olamıyorsan hata senin. Bugün 6 beraberlik 3 mağlubiyet alabiliyorsan ve artık rakibinin puanlar kaybetmelerini bekliyorsan bir düşüneceksin. Son dönemimizde 84 puan ile Fenerbahçe şampiyon olmuştu. O dönemden bu yana Fenerbahçe 80 puan alamadı. 75 puanlarda şampiyonluklar aldı. Fenerbahçe coşkulu oynamazsa, çok gol atmazsa taraftarı stada gitmez. Nitekim de gitmiyor. Gönlü kırılıyor, futboldan haz almıyor. Bunu düzeltecek kişi tekrar Aziz Yıldırım'dır. Aziz Yıldırım'a bu camianın taraftarı ve hepimiz sınırsız destek verdik. Bu yıl da iyi yönetti..Bu yılın kabahati antrenör ve yardımcıları. Antrenörden kaynaklanıyor sorun çünkü bu kadro ile , yedekleri bile alternatifli kadro ile Fenerbahçe'nin şimdiye kadar şampiyonluğunu ilan etmesi lazımdı."

"MERSİN'E DEĞİL, BRAGA,KONYA,GALATASARAY'A ATACAKSIN!.."

"Fenerbahçe'de top oynayan futbolcu sorumluluğunu bilecek. Hayatının en önemli formasını giydiğini bilecek. Zeki olacak. Yalnız antrenör değil , futbolcu da bana maçı kazandıracak. Bu kadar para dediğin futbolcu maçı kazandıracak. Mersin'e gol atmak önemli değil. 7. ve 9. Dakikada Mersin e gol atmak yerine, bana aynı Volkan, ki Volkan Şen'i severim, çok beğenirim. Braga'yı karşı amatörce harekette bulunmayacaksın. İyi konsantre olacaksın yeneceksin, Konya'yı yeneceksin. Galatasaray derbisini banko kazanacaksın, Galatasaray tarihinin en kötü zamanında, ya iyi bir Galatasaray olsaydı ne olacaktı ? Bu yüzden öfkeliyim."

"FUTBOLCULAR SADECE PARA ALIRKEN FORMDA!.."

"Futbolcular para alırken formda, oynarken formsuz. Boynumuzu büktürdüler, kızgınım üzgünüm. Futbolcular ve antrenörler bu taraftarın bu yönetimin, hepimizin küskün bir yıl geçirmemize sebep oldular. Fenerbahçe halen şampiyon olabilir, fakat buna rağmen bizim boynumuz bükük oldu. Üzüntüyle karşılaştık, yabancısı ve bazı yerli futbolculara bu şanlı formanın değerini anlatamamışlar, öğretememişler. Kim öğretecekti, Vitor Pereira öğretecekti ama haberi yok, Terraneo öğretecekti o da ortada yok."

"FUTBOLUN OBRADOVİÇ'İNİ BULAMADIK"

"O zaman kendi oyuncumuz , o büyük tarihimizi bilenler zamanında tedbir alacaktı. Basketbolda bunu başaran Obradovic var, futbolun Obradovic'i lazım bize . Futbolun Obradoviçini bulamadık, çok üzgünüm."

"BEŞİKTAŞ BİR MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ"

"Şampiyonluk yolunda önde olan Beşiktaş'ın bir mucizeyi gerçekleştirdiğini dile getiren Ali Şen sözlerini şöyle tamamladı: "Beşiktaş geze geze , kadrosu da çok güçlü olmadan ligde bu kadar güçlü kadrosu bulunan Fenerbahçe'ye puan farkı attı."

<< Önceki Haber Ali Şen, Pereira ve futbolculara yüklendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER