Aliağa'daki hırsızlık şebekesine jandarma operasyonu


İzmir'in Aliağa ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 4 kişiyi gözaltına aldı. Ele geçirilen televizyon, 3 adet tekne motoru ise sahiplerine teslim edildi.

Yenişakran Mahallesi'nde bir evden tekne motorunun çalındığı ihbarını alan jandarma ekipleri, harekete geçti. Kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, vücudunda dövme bulunan şüphelinin kameralardan birini söktüğünü, diğer 3 kameranın ise yönünü değiştirdiği, yazlık evin bahçesindeki varilin içinde bulunan tekne motorunu da çaldığını tespit etti. Aynı hafta içerisinde, Yenişakran Mahallesi'nde yazlık evde balkon kapısının camını kırarak, 1 adet LCD ekran televizyonun çalındığı ihbarı üzerine, Jandarma Olay Yeri İnceleme Timleri tarafından yapılan incelemelerde bulunan parmak izi ve avuç izlerinden yola çıkarak, şüphelilerin A.Ç. ve E.T. olduğu belirlendi.

Jandarma çalışmalar sonucunda şüpheli A.Ç. ve E.T.'yi kaldığı evde operasyonla gözaltına aldı. Yapılan aramada balkonda 12 adet saksı içerisinde 53 kök kenevir bitkisi ile 2 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan 'blog' diye tabir edilen 2 adet pet şişe ele geçirildi. Şahısların ifadesinden yola çıkan ekipler, hırsızlık olaylarıyla ilgili E.D. ve M.A.T.'yi de gözaltına aldı. Aramada 1 adet Televizyon, 3 adet tekne motoru ele geçirildi. Malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Jandarma ekipleri tarafından yakalanan şahısların Yenişakran Mahallesi'nde gerçekleşen 6 hırsızlık olayı ile 1 adet mala zarar verme olayını yaptıkları belirlendi. Gözaltında işlemleri tamamlanan 4 zanlı, adliyeye sevk edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Aliağa'daki hırsızlık şebekesine jandarma operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER