Tüpraş ayağa kalktı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 17 2015
Paylaş
X Post
İzmir'in Aliağa ilçesindeki Tüpraş Rafinerisi'nde yangın çıktı.

Ham petrol tanklarından birinde çıkan yangın yayılmadan kısa sürede kontrol altına alındı.
160 metreküplük tankta meydana gelen yangın, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tüpraş, Petkim ve Aliağa Belediyesi itfaiyelerinin müdahalesiyle alevler çevreye yayılmadan kısa sürede söndürüldü.
Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, yangının kısa sürede kontrol altına alındığını belirterek, "Yangın, yakıt tanklarından birinde çıktı. İtfaiyelerin kısa sürede müdahale etmesiyle yangın kontrol altına alındı. Şu anda soğutma çalışmaları devam ediyor." dedi. Yılmaz, yangının elektrik trafosundan kaynaklanan bir arıza sebebiyle çıktığı bilgisini verdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Erdoğan’ın diploması yeniden tartışmada: “Prof.” imzası iddiası gündem oldu2.Yetim Akim de, ‘Kimse Yok mu?’ demişti, o şimdi 16 yaşında3.Hakan Kara açıkladı: 2025’te altın kaçakçılığı patlamış4.CHP'li Mahmut Tanal: KHK dosyaları yeniden incelenmeli5.İsrail basını: Türkiye, çifte vatandaş İsrailli askeri ABD devreye girince serbest bıraktı
6.İstanbul Barosu Başkanı Kaboğlu: “Gazeteci Alican Uludağ’ın tutuklanması hukuka aykırı”7.Gazeteci Alican Uludağ için Ankara'ya sevk kararı8.Merkez Bankası rezerv kaybı ortaya çıktı9.Pakistan, Afganistan'a savaş ilan etti: Çok sayıda ölü ve yaralı var!10.Sosyal medya düzenlemesinde yeni yasak: O hesaplar da artık kapanacak!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

HÜSEYİN ODABAŞI

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Erdoğan’ın diploması yeniden tartışmada: “Prof.” i...

Yetim Akim de, ‘Kimse Yok mu?’ demişti, o şimdi 16...

Hakan Kara açıkladı: 2025’te altın kaçakçılığı pat...

CHP'li Mahmut Tanal: KHK dosyaları yeniden incelen...

İsrail basını: Türkiye, çifte vatandaş İsrailli as...







