Günlerdir aranan Alman kadından kötü haber
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 13 2016
Paylaş
X Post
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, kaybolan Alman vatandaşı 39 yaşındaki Rita Darı Winkler'in gömüldüğü iddiasıyla bir evin bodrum katında yapılan kazıda ceset bulundu. İçerisinde beton dökülen varilde bulunan kadın cesedinin Alman kadına ait olduğu sanılıyor.

İstanbul'a geldikten bir süre sonra kaybolan Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'ı arama çalışmaları kapsamında, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 2 adreste kazı çalışması başlatılmıştı.
39 yaşındaki Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'in İstanbul'da ortadan kaybolmuştu. Polis ekibi, yürütülen soruşturma kapsamında, kayıp kadının, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S. tarafından öldürülerek gömüldüğü iddiası üzerine, zanlının Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki bağ evi ve bir yakınına ait tadilat yapılan iş yerinde kazı çalışması başlattı.
Halıcılar mevkiinde bulunan bir bağ evinin bahçesi iş makinesiyle kazıldı. Yaklaşık yarım saat süren kazı sonrası, söz konusu yerde herhangi bir bulguya rastlanmadı.
Polis, buradan ayrılarak, ilçedeki Halıdere Mahallesi üzerinde bulunan iş yerinde çalışma başlattı.
Yapılan çalışmada içerisine beton dökülen varilde bir kadın cesedi bulundu. Bulunan kadın cesedinin Alman kadına ait olduğu sanılıyor.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir Işığı Allah Yaktıysa...2.Kur’an’ı Öğrenmek İçin Bir Yıl, Kur’an’a Hizmet İçin Bir Ömür3.Tutuklu Türker Ertürk, 49 gün sonra tahliye edildi4.Fatma Betül Sayan Kaya hakkında suç duyurusu5.Merz Ukrayna'da: 'Moskova'dan gelen tehditlere rağmen buradayım'
6.The Guardian: Türkiye’deki bazı çöp depolama alanlarında dünyanın en yüksek metan salımlarından bazıları tespit edildi7.Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı! Altın Çocuk Göksel Arsoy Hayatını Kaybetti8.Fon skandalı AKP'li isimleri birbirine düşürdü: 'Erdoğan'ı mı devirmeye çalışıyorsun?'9.Ukrayna ordusu robotları savaşa sürdü, Rusya'dan 176 kilometrekare toprağı geri aldı10.“Too Big to fail!” öyle mi?


















