Akşener'den Erdoğan'a çağrı: Damadını taraftarın yakasından düşür
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 18 2020
Paylaş
X Post
Futboldaki siyaset tartışmalarına değinen İyi Parti lideri Meral Akşener, Berat Albayrak'a tepki gösterdi. "Sayın Erdoğan, damat bey üzerine vazife olmayan her işe karışıp ortalığı karıştırıyor." diyen Akşener, "Damadını artık taraftarın yakasından düşür. Yoksa o tribünler sana öyle bir ders verir ki şaşar kalırsın." ifadelerini kullandı
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Toplantı sonrasında partisindeki istifalara ilişkin yaptığı açıklamada istifalara saygı duyduğunu belirten Akşener, “İstifaların gerekçelerinin insafsızca.” diye niteledi.
Son dönemde futboldaki siyaset tartışmalarına değinen ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a tepki gösteren Akşener, "Sayın Erdoğan damat bey üzerine vazife olmayan her işe karışıp ortalığı karıştırıyor. Damadını artık taraftarın yakasından düşür. Yoksa o tribünler sana öyle bir ders verir ki şaşar kalırsın." ifadelerini kullandı.
Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
Devlet aklı devlet yönettiğinin farkında olanlarda olur. Bu iktidarın mensupları devlet yönettiklerini unuttukları gibi israf düzeni içinde çile çeken insanımızı duymaz hale geldiler.
Bu yıl Cumhurbaşkanlığı saraylarının inşaat bakım ve onarımı için 610 milyon lira daha harcanacak. Bu para tam 265 bin 217 asgari ücrete eşit. Geçtiğimiz yıl sarayın bahçesindeki inşaatlara 2 milyar 845 milyon lira harcandı. Bu parayla maliyeti 100 bin liradan 28 bin aile ufak tefek başını sokacak bir ev sahibi olurdu.
"ADALET BUNUN NERESİNDE?"
Bir babanın Hatay’da kendini yaktığı, bir başka babanın Meclis'te intihara kalkıştığı, kendini kamyonuna asan bir babanın olduğu ülkede oluyor bunlar. Elazığ depremi ardından yardımları ücretsiz taşırım diyen koca yürekli bir kamyoncu kardeşimiz ekmek teknesine kendini asarak son verdi.
Babaların evlerine ekmek götüremediği için kendini asarak can verdiği Türkiye’de saraylarına yaklaşık 3 milyar lira harcayabilen vicdansızlara soruyorum; Adalet bunun neresinde?
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bahçeli’den ‘İran’ açıklaması: ‘Ankara ile Tahran’ın ufku...’2.Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Tutuklandı3.Özgür Özel’den Adalet Bakanı Gürlek’e “Dosya” Resti: “Küçük Turpun Marifetlerini Anlatacağız”4.Muhittin Böcek: ”Yaşamak istiyorum! Hiçbir yakınımı zengin etmedim”5.Tiflis Metropolitan Başpiskoposu

ERTUĞRUL İNCEKUL

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU













