Almanya'da alışveriş merkezinde rehine krizi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Aralık 10 2022
Almanya'nın Dresden kentinde silah seslerinin duyulmasının ardından polis açıklama yaparak 'rehine alma' olayının yaşandığını duyurdu.
Almanya'nın Dresden kentinde annesini öldürdükten sonra bir alışveriş merkezine kaçarak 2 kişiyi rehin alan saldırgan, düzenlenen operasyonda yakalandı.

Dresden kentindeki dairelerinde 40 yaşlarında silahlı bir Alman, 70 yaşlarındaki annesini vurarak öldürdükten sonra bir alışveriş merkezine kaçarak iki kişiyi rehin aldı.
Polisin düzenlediği operasyonda bir çocuk ve kadını rehin alan şüpheli, yaralı yakalandı.
Ülke basınında yer alan haberlerde, şüphelinin alışveriş merkezinde bir süreliğine rehin aldığı kadın ve çocuğun durumunun iyi olduğu belirtildi.
Görgü tanıkları, saldırganın yerel bir radyo binası ve birkaç noktaya da rastgele ateş açtığını ifade etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







